UNDE ESTE AURUL? Germania si Elvetia se tem ca aurul lor ar fi disparut

Iata ce aflam din articolul Goana după aur: Germania și Elveția se tem că aurul lor ar fi dispărut:

Germania ar putea cere auditarea FED, iar elvețienii se gândesc la repatrierea aurului național

 

Germania ar putea cere auditarea FED, iar elvețienii se gândesc la repatrierea aurului național

Germania ar putea cere un audit al rezervelor de aur depozitate la Frankfurt, Paris, Londra și la Federal Reserve Bank din New York; iar elvețienii vor avea un referendum pentru aducerea acasă a rezervelor de aur aflate în seif-urile marilor instituții de depozitare. Aceste informații arată că printre mai marii lumii a început să se insiuneze tot mai serios ideea că aurul țărilor lor ar putea de fapt să nu mai existe.

Anul trecut, când fostul șef al Fondului Monetar Internațional a fost arestat la New York, sub acuzația de viol, au apărut o serie de știri potrivit cărora la baza reținerii sale de către agenții SUA s-ar fi aflat în realitate faptul că acesta intrase în posesia unor informații ce dovedeau că la Ford Knox nu se mai află de fapt nici un gram de aur. Fort Knox este unul dintre depozitele Rezervei Federale, în care ar trebui să se afle și aurul cu care membrii Fondului Monetar Internațional au contribuit la înființarea acestei instituții.

Zvonurile privind dispariția aurului de la Fort Knox au fost tratate atunci drept „teorii conspiraționiste”. Ulterior însă, decizia președintelui Hugo Chavez de a aduce aurul pe care Venezuela îl ținea în depozitele London Bullion Market Asociation, a readus în prim-planul atenției publice dezbaterea privind cantitatea de aur existentă în realitate în buncărele instituțiilor depozitare.

Discuțiile pe această temă s-au stins însă repede, sub avalanșa de știri și informații născute din agitatul proces de negociere a salvării Greciei de la faliment.

Acum a venit rândul Germaniei să se îngrijoreze cu privire la soarta rezervelor de aur deținute la marile instituții de depozitare. Potrivit cotidianului german Bild Germania ar putea cere un audit al rezervelor de aur depozitate la Frankfurt, Paris, Londra și la Federal Reserve Bank din New York, în condițiile în care 60% din totalul rezervelor sunt plasate peste hotare, cea mai mare parte la New York.

Și asta nu este tot! Elveția ar putea cere și ea repatrierea rezervelor de aur. Patru membri ai parlamentului elvețian au cerut un referendum în care populația să se pronunțe în privința a trei propuneri: păstrarea aurului elvețian în Elveția, interzicerea vânzărilor de aur de către banca centrală a Elveției, și păstrarea a cel puțin 20% din rezervele valutare ale Elveției în aur.

Cititi va rog si:

BANII din rezerva BNR si cea mai mare parte din AUR se afla … IN STRAINATATE. MOTIVATIE: „aurul da credibilitate numai daca nu este la tine”

FEDERAL RESERVE recunoaste unele operatiuni secrete cu AUR …

GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “global new deal”

VIDEO (si transcriptul) – FEDERAL RESERVE recunoaste: NU DETINEM AUR

CHESTIUNEA fNOM: Mass media promoveaza un raport FSB ce sustine ca DSK, fostul sef al FMI, a fost arestat pentru ca a descoperit ca AMERICA NU MAI ARE AUR …

 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *