Iata ce aflam din articolulGoana dup aur: Germania i Elveia se tem c aurul lor ar fi disprut:

Germania ar putea cere auditarea FED, iar elveienii se gndesc la repatrierea aurului naional

 

Germania ar putea cere auditarea FED, iar elveienii se gndesc la repatrierea aurului naional

Germania ar putea cere un audit al rezervelor de aur depozitate la Frankfurt, Paris, Londra i la Federal Reserve Bank din New York; iar elveienii vor avea un referendum pentru aducerea acas a rezervelor de aur aflate n seif-urile marilor instituii de depozitare. Aceste informaii arat c printre mai marii lumii a nceput s se insiuneze tot mai serios ideea c aurul rilor lor ar putea de fapt s nu mai existe.

Anul trecut, cnd fostul ef al Fondului Monetar Internaional a fost arestat la New York, sub acuzaia de viol, au aprut o serie de tiri potrivit crora la baza reinerii sale de ctre agenii SUA s-ar fi aflat n realitate faptul c acesta intrase n posesia unor informaii ce dovedeau c la Ford Knox nu se mai afl de fapt nici un gram de aur. Fort Knox este unul dintre depozitele Rezervei Federale, n care ar trebui s se afle i aurul cu care membrii Fondului Monetar Internaional au contribuit la nfiinarea acestei instituii.

Zvonurile privind dispariia aurului de la Fort Knox au fost tratate atunci drept „teorii conspiraioniste”. Ulterior ns, decizia preedintelui Hugo Chavez de a aduce aurul pe care Venezuela l inea n depozitele London Bullion Market Asociation, a readus n prim-planul ateniei publice dezbaterea privind cantitatea de aur existent n realitate n buncrele instituiilor depozitare.

Discuiile pe aceast tem s-au stins ns repede, sub avalana de tiri i informaii nscute din agitatul proces de negociere a salvrii Greciei de la faliment.

Acum a venit rndul Germaniei s se ngrijoreze cu privire la soarta rezervelor de aur deinute la marile instituii de depozitare. Potrivit cotidianului german Bild Germania ar putea cere un audit al rezervelor de aur depozitate la Frankfurt, Paris, Londra i la Federal Reserve Bank din New York, n condiiile n care 60% din totalul rezervelor sunt plasate peste hotare, cea mai mare parte la New York.

i asta nu este tot! Elveia ar putea cere i ea repatrierea rezervelor de aur. Patru membri ai parlamentului elveian au cerut un referendum n care populaia s se pronune n privina a trei propuneri: pstrarea aurului elveian n Elveia, interzicerea vnzrilor de aur de ctre banca central a Elveiei, i pstrarea a cel puin 20% din rezervele valutare ale Elveiei n aur.

Cititi va rog si:

BANII din rezerva BNR si cea mai mare parte din AUR se afla … IN STRAINATATE. MOTIVATIE: „aurul da credibilitate numai daca nu este latine”

FEDERAL RESERVE recunoaste unele operatiuni secrete cu AUR…

GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “global newdeal”

VIDEO (si transcriptul) – FEDERAL RESERVE recunoaste: NU DETINEMAUR

CHESTIUNEA fNOM: Mass media promoveaza un raport FSB ce sustine ca DSK, fostul sef al FMI, a fost arestat pentru ca a descoperit ca AMERICA NU MAI ARE AUR…

 

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer