Cine mai are nevoie de barbati? 40% dintre femei au orgasm la sala de sport
Femeile se pot descurca si in absenta unui barbat in ceea ce priveste placerea sexuala, arata un studiu recent. O cercetare realizata recent la Universitatea Indiana a aratat ca un coplesitor 40% dintre femei a avutorgasmde cel putin 11 ori in viata la sala.

Placerea, chiar de natura sexuala, indusa de exercitiile fizice a fost semnalata inca din 1953 de o echipa de cercetatori condusa de Alfred Kinsey. La acea vreme, omul de stiinta ajungea la concluzia ca 5% dintre femei au avut orgasm dupa ce au facut exercitii fizice, in urma sondajelor facute, informeazaLiveScience.

Studiul a fost reluat recent de Debby Herbenick, din cadrul Universitatii Indiana, iar procentul s-a dovedit a fi cu mult mai mare acum: 40%.

In ciuda frecventei cu care presa trateaza acest subiect, nu existau prea multe date stiintifice legate de orgasmul obtinut pe aceasta cale. Studiul de fata a presupus chestionarea online a unui esantion generos. Dintre femeile care au raspuns intrebarilor, 124 au recunoscut ca au avut parte de orgasm la sala de sport, iar 246 ca au simtitplacerecu tenta sexuala de pe urma acelorasi exercitii.

Femeile care au raspuns la intrebari au intre 18 – 63 de ani, varsta medie fiind de 30. In plus, sunt intr-o relatie si sunt heterosexuale.

40% dintre subiecte au admins ca au simtit placere sau orgasm in urma exercitiilor fizice facute la sala in cel putin 11 ocazii. Cele mai multe dintre femeile care au avut orgasm in acest fel au declarat ca nu s-au gandit la cineva si nu au avut niciun fel defanteziiin acest timp.

Ce exercitii au facut norocoasele?

– 45% dintre femei si-au amintit ca prima astfel de experienta placuta a fost dupa exercitiile abdominale,
– 19% au spus ca dupa exercitiile pe bicicleta/spinning,
– 9,3% au simtit placere dupa ce s-au catarat pe franghii.
– 7% dintre subiecte au avut orgasm dupa ce au ridicat greutati, acelasi procent dupa ce a facut yoga, a inotat sau facut aerobic.
De departe, insa, cele mai bune exercitii par cele pentru abdomen. Evident, n sondaj nu au fost luate n considerare exercițiile de “cțrare” pe instructorul de fitness 🙂
Sondajul de mai sus poate fi interpretat și ntr-un alt mod, mult mai trist: anume acela c majoritatea femeilor intervievate nu pot face distincția dintre plcerea intens oferit de sport și cea dat de orgasmul sexual… din lipsa termenilor de comparație
CategoryUncategorized
Tags

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer