Onanist_anonimUn adolescent din cartierul Berceni se laudă că are cele mai valoroase mâini de onanist din lume! Ca să-și demonstreze pasiunea pentru masturbare, el și-a asigurat mâinile pentru suma record de 900.000 de euro: 600.000 de euro mâna dreaptă, respectiv 300.000 de euro mâna stângă.

„Inițial mă gândeam să-mi asigur doar mâna dreaptă, dar acum vreo lună am avut o luxație la ea și o perioadă m-am descurcat doar cu mâna stângă. Mi-am dat seama că îți poți face treaba la fel de bine și cu stânga, deci e o mână suficient de importantă ca să fie și ea asigurată. Ce-i drept, pe o sumă mai mică”, a explicat tânărul.

Bucureșteanul provine dintr-o familie bogată, fapt care i-a permis să-și achiziționeze conturi premium la cele mai importante site-uri pentru adulți. „Nu m-am masturbat niciodată pe o poză pixelată sau de mici dimensiuni. Am avut la discreție poze și filmulețe de calitate, la care majoritatea adolescenților nici nu visează”, s-a lăudat acesta.

Părinții nu sunt însă foarte încântați de pasiunea fiului lor și au avut mai multe tentative de a-l face să renunțe la masturbare: i-au adus femei acasă, l-au dus la psiholog, au plătit slujbe la biserică, însă fără efect. Singura lor speranță este descoperirea unui vaccin anti-labic.

sursa: timesnewsroman.ro

CategoryUncategorized
Tags

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer