Închiderea postului OTV i-a pus pe jar pe apărătorii naturii din țara noastră! Mircea Toma, Dragoș Bucurenci, Mihai Goțiu și Remus Cernea și-au unit eforturile în campania „Salvați OTV!”, care va demara mâine prin pichetarea sediului CNA. Dan Puric li s-a alăturat și el, declarând că OTV este darul lui Dumnezeu pentru poporul român, un dar de care noi ne batem joc și nu știm să-l apreciem.

Potrivit lui Mircea Toma, inițiatorul Salvați OTV, „Ceneaiștii vor să închidă cea mai importantă sursă de prostie naturală a țării noastre. Din cauza boicotului media, populația nu știe că OTV a rămas printre puținele izvoare de tâmpenie necontaminate din Europa și poate chiar din lume. E foarte posibil chiar ca la OTV să se mai găsească prostie virgină, încă neatinsă de mâna omului.”

Noi avem aici, chiar sub nasul nostru, această resursă incredibilă de prostie în stare pură, pe care alte țări ar da orice ca să o aibă, și în loc să o exploatăm, o închidem”, mai spun activiștii Salvați OTV. Ei au amenințat chiar că se vor lega cu lanțuri de televizoarele de acasă pentru a se pune astfel în calea închiderii postului lui Dan Diaconescu. În replică, membrii CNA spun că aceasta e o dovadă clară că activiștii s-au înfruptat și ei din resursele de prostie ale OTV.

Sursa: TimesNewsRoman.ro

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer