Acesta este secretul lui Wendy Powell, din orașul Truro, Anglia, care primește adeseori complimente că arată ca la 20 de ani, deși are 40 de ani și 2 copii.

 

wendy_powell_are_40_de_ani_si_arata_de_20 (Foto: mediasinfo.ro)Aspectul femeii nu se datorează unor diete sau vreunei operații estetice, ci eliminării zahărului din alimentație. Wendy declară că a eliminat zahărul din alimentația ei în urmă cu 11 ani, pentru a se pregăti în meseria ei de antrenor personal. În timp, ea a constatat că o astfel de dietă îi îmbunătățește mult aspectul fizic și mai ales calitatea pielii.

 

Teoria ei pare să fie susținută și de știință, după ce cercetătorii de la o universitate din Olanda și de la compania Unilever din Marea Britanie au descoperit o legătură între cantitatea de zahăr din sânge și felul în care arată persoanele în vârstă, informează un articol apărut în cotidianul Daily Mail.

 

Cercetătorii au măsurat nivelul zahărului din sânge la 600 de bărbați și femei cu vârste cuprinse între 50 și 70 de ani și au ajuns la concluzia că există o legătură directă între cantitatea de zahăr din sânge și felul în care arată persoanele în vârstă. În cadrul studiului și după efectuarea măsurătorilor, fotografii ale acestor oameni au fost prezentate în fața unei comisii formate din 60 de persoane. S-a constatat astfel că persoanele cu un nivel crescut al zahărului erau catalogate ca fiind mai bătrâne decât celelalte. Astfel, o creștere a nivelului zahărului din sânge cu 1 mm/l adăuga la vârsta persoanei respective încă 5 luni.

 

sursa: semnele timpului

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares