Se întâmplă în America…

Grupuri înarmate de membri și simpatizanți ai Mișcării Național-Socialiste au început să patruleze pe străzile orașului Sanford din Florida, pentru a “preveni revoltele rasiale” care ar putea izbucni după tensiunile care au urmat împușcării unui tânăr de culoare în 26 februarie.

Jeff Schoep, liderul organizației radicale, a declarat că aceste patrule, formate din 10-20 de oameni, sunt un răspuns concret la temerile populației albe după

împușcarea mortală a lui Trayvon Martin de către George Zimmerman, care făcea parte dintr-un grup de voluntari care efectuau regulat ronduri de noapte în cartierul lor pentru a preveni infracționalitatea. Zimmerman, deși a declarat că se afla în legitimă apărare și există cel puțin un martor care a confirmat că a fost atacat de tânărul de 17 ani, acesta a fost arestat de poliție.

“Nu suntem genul de albi care pot fi călcați în picioare”, a declarat Schopep pentru Miami New Times. “Nu facem apologia violenței dar suntem pregătiți pentru orice”, a continuat acesta.

Liderul Mișcării Național-Socialiste a mai criticat “dublul-standard” de care dau dovadă presa și autoritățile când vine vorba de un alt grup care militează

 

pentru segregare rasială, Panterele Negre. Organizația formată din persoane de culoare a oferit o recompensă de 10.000 de dolari pe capul lui George Zimmerman.
“Dacă noi am fi pus o recompensă pe capul cuiva, eu garantez că am fi fost trimiși după gratii”, a mai spus Schoep.

Acesta a ținut să precizeze că membrii organizației pe care o conduce se află în oraș doar pentru a-și arăta susținerea pentru comunitatea albă și nu pentru a lua partea lui  George Zimmerman, care în opinia lui este un metis “jumătate hispanic”, care “în mod sigur nu poate fi numit alb”.

Sursa: FrontPress.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *