Un jurnalist grec, gazdă a unui talk-show politic, a fost atacat în direct cu ouă de către un grup de extremiști de stânga pentru simplul motiv că într-o emisiune precedentă a invitat un reprezentant al unei formațiuni naționaliste radicale.

Panagiotis Vourhas intervieva vineri un politician local când 17 persoane cu fețele acoperite au pătruns în studiourile postului privat de televiziune Epiros TV1. La un moment dat jurnalistul a fost atacat cu ouă și iaurt, protestatarii scandând mai multe lozinci împotriva partidului “Zorii Aurii”.

Gestul “antifasciștilor” a fost motivat de invitarea unui reprezentant al partidului naționalist într-o ediție de săptămâna trecută a emisiunii.

Sursa: FrontPress.ro

comentariu rapcea.ro: iarăși se vede dubla măsură în orice înseamnă așa-numitul “extremism”. Dacă ești negru (eventual din gașca Black Panthers) poți incita la omor împotriva unor albi pașnici. Dacă ești țigan în România, poți urla ca din gură de șarpe că ești “discriminat” de poliție pentru că tocmai pe tine te-au găsit cu mâna în buzunarul unui muncitor, în trambaiul 32. Dacă ești evreu, te poți pișa în capul oricui, urlând și tăvălindu-te pe jos cu spume la gură împotriva “antisemitismului”, dacă nu ți se dau subvenții și “reparații” pentru Holocash. Iar dacă ești anarhist, poți da în capul oricărui prezentator TV pentru că nu ți-a convenit ție pe cine a avut în emisiune… mă întreb, dacă așa-zișii “extremiști” de la Noua Dreaptă ar fi făcut același gest împotriva celor ce invită la tot felul de emisiuni imbecilizante toate curvele, toți drogații și homosexualii, cum ar fi fost tratați ?! 

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares