În secret, homofobii ar putea fi atașați de persoane de același sex

Deși nu recunosc nici măcar față de ei înșiși, homofobii ar putea fi atrași de persoane de același sex, susțin mai multe studii psihologice.

Oamenii de știință din New York, Essex și California au declarat că au găsit dovezi care atestă faptul că homofobii se tem de homoxeuali pentru că le amintesc de propria persoană. Din acest motiv, explică cercetătorii, homofobii simt un dezgust intens față de persoanele care întrețin relații intime cu oameni de același sex. Conform studiilor, se pare că indivizii homofobi tind să își reprime adevărata sexualitate deoarece au fost crescuți în familii în care relațiile între persoane de același sex nu erau acceptate.

Profesorul psiholog Richard Ryan susține că în multe cazuri homofobii poartă un război interior și au tendința de a îndrepta furia, pe care o simt față de ei înșiși, către ceilalți.

Specialiștii au ajuns la această concluzie după ce au efectuat patru experimente, la fiecare luând parte 160 de studenți din Statele Unite și Germania. În cadrul testelor, au fost observate diferențele dintre ceea ce oamenii spun despre propria sexualitate și modul în care reacționează în timpul unei sarcini contra cronometru în care au fost rugați să privească fraze și imagini asociate cu homosexualitatea sau heterosexualitatea. În cele din urmă, participanții au fost intervievați cu privire la modul în care au fost crescuți și au fost invitați să privească imagini cu mai multe cupluri de homosexuali și heterosexuali. Apoi, oamenii de știință au măsurat gradul homofobiei atât la nivelul conștient, cât și al cel inconștient.

În urma studiilor, s-a constat că persoanele susținute de părinți își acceptau mult mai bine sexualitatea, comparativ cu cele crescute în familii autoritare. Oamenii de știință au declarat că furia homofobilor față de persoanele gay vine din teama ca nu cumva acestea din urmă să le scoată la suprafață adevărata sexualitate.

Sursa: Daily Mail

comentariu rapcea.ro: perversitatea homosexuală nu are limite. Printr-o logică strâmbă, au reușit să emită o teorie prin care să atingă două țeluri: 

1. să convingă lumea că este ok să accepti homosexualii.

2. că dacă esți împotrivă, de fapt și tu ai putea fi homo.

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares