thenextgreatgeneration.com

Ministrul spaniol al finanțelor și administrației publice, Cristobal Montoro, a anunțat astăzi, înainte ca guvernul să aprobe vineri noul plan antifraude fiscale, că acesta prevede obligativitatea declarării conturilor și bunurilor din străinătate, deținute de cetățeni spanioli cu rezidența în țara iberică.

Noile informații vin după ce miercuri, premierul spaniol Mariano Rajoy anunța tot în legislativ că același plan antifraudă prevede interdicția de a efectua plăți cu bani lichizi care depășesc suma de 2.500 de euro. Măsura cuprinde și sancțiuni în caz de nerespectare, adică amenzi de 25% din cuantumul sumei în cauză.

Guvernul spaniol a informat încă de la începutul lunii ianuarie, din primele luni de mandat, că va elabora și aplica un plan de luptă împotriva fraudelor fiscale, cu care vrea să strângă anul acesta la buget peste 8,73 de miliarde de euro.

sursa: capital.ro

din aceeași categorie de măsuri, citiți și:

ITALIA: Tranzactiile ce depasesc 1 000 de euro se vor efectua doar cu cardul …

RUSIA VA LIMITA PLATA CASH. Tot ea va impune anul acesta DOCUMENTUL UNIVERSAL – toate in unul: act de identitate, card bancar, cartela de autobuz, etc. CUM SE LEAGA ELE LUCRURILE …

Suedia isi continua foarte decisa drumul sau de a deveni prima tara fara cash

 

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares