Incredibila realizare a Dr.Dre de la festivalul californian Coachella ar putea continua. “Reînvierea” lui Tupac ar urma să fie un model pentru alte performanțe asemănătoare. Rapperul producător Andre Romelle Young, cunoscut sub numele de scenă Dr.Dre, care a revoluționat genul hip-hop în anii 1990, vrea să repete experiența, relatează 7sur7.be.

“Nu este decât începutul, Dr.Dre are multe idei în privința hologramelor”, a spus Ed Ulbrich din conducerea firmei Digital Domain Media, care a realizat proiectul. El se gândește să folosească tehnica hologramei în următorul turneu, dorind să-i “reînvie” pe Jimi Hendrix sau Marvin Gaye.

Frații Jackson se vor aduna în curând pentru un turneu. Jackie Jackson, unul din frații lui Michael, a scris pe internet: “L-am putea avea pe Michael Jackson în hologramă. Ar fi minunat, nu? Am avut această idee acum doi ani pentru spectacolul Cirque du Soleil dedicat lui Michael. A fost o idee care nu s-a materializat.

O altă personalitate dispărută recent și care ar putea ”reveni de dincolo” este Steve Jobs. Fondatorul Apple, care a murit în luna octombrie, a devenit un mit pentru toți fanii mărcii mărului. Site-ul englez Mock Crunch arată că holograma lui ar putea fi folosită la prezentarea modelului iPhone 5, despre care se spune că s-ar lansa în iunie.

Sunt informații care trebuie privite cu oarecare circumspecție, dar noi terenuri urmează să fie explorate cu această tehnologie uimitoare.

sursa: impactnews.ro

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares