Iata ce aflam din articolulPovestea Cenușresei n 2012. O fetiț a fost sclav pentru o familie de țigani:

Situație greu de imaginat . O familie romn de țigani a fost nchis, azi noapte, pentru c a adus o fetiț romnc n Marea Britanie și a folosit-o, o bun perioad, ca pe o sclav.

Ea a fost salvat, n momentul n care un brbat de 53 de ani, ținut, de asemenea, captiv n casa familiei, a reușit s scape și a povestit poliției londoneze despre cazul “Cenușresei”, așa cum o numea el pe fetiț.

Mare le-a fost uimirea polițiștilor cnd au gsit fata de șapte ani trind n casa familiei ca o sclav. mbrcat cu haine srccioase, fetița a fost obligat s doarm pe podea și a fost btut “ca pe un covor”.

n momentul n care au gasit-o, fetița nu a putut s numere pn la zece n limba matern.

n schimb, cei opt copii ai familiei purtau haine n pas cu moda și le era permis s mearg la școal, atunci cnd nu lucrau pentru prinții lor ca hoți și cerșetori.

Familia a folosit banii pentru a-și cumpra palate n Romnia.

Ieri, Aurel Ilie Zlatea n vrst de 45 de ani și soția sa Alexandra Oaie, 44 de ani, mpreun cu cei doi fii Marian Neamu și Florin Zlatea au fost nchiși pentru o serie de infracțiuni.

Fii celor doi au btut și violat un om al strzii n Noaptea de Anul Nou pentru c le-a cerut de mncare, informeaz Daily Mail.

Membrii familiei și susțin nevinovția

Toți membrii familiei susțin c sunt nevinovați. Cu toate acestea ei au fost condamnați la un proces de șase sptmni.

Judectorul Barnes le-a spun: “I-ați furat copilria acestei fete inocente prin neglijența și cruzimea voastr. mi pot imagina doar c scopul a fost s o transformați n sclava familie voastre. Nu exist nicio dovad c ați fi ngrijit-o n vreun fel.

Ea a dormit pe podea, nu a avut nclțri ci doar niște haine srccioae. A splat, a gtit și a fct curat pentru voi și a fost descris ca o Cenușreas, n timp ce copii voștri au avut haine la mod și au mers la școal. Nimeni nu a avut timp și pentru ea”, a spus judectorul.

Judectorul Barnes a mai spus Curții c, Alexandra Oaie a fost “rece, cinic și manipulatoare” și din cauza firii ei “crude” fetița a dus o viața de sclav.

Fetița, acum n vrst de opt ani se afl ntr-un centru de plasament din Marea Britanie. La cteva sptmni dup ce a fost salvat a beneficiat de asistenț stomatologic de urgenț. Ulterior, ea a nvțat s numere și acum poate citi și vorbi fluent n limba englez.

Aurel Zlatea a fost nchis pentru 9 ani și jumtate, soția lui pentru nou ani, iar Marian și Florin, fii acestora, vor pentrece urmtorii 13, respectiv 9 ani, n nchisoare.

Ei ar trebui s fie deportați n Romnia, ns pn n momentul de fața nu exist nicio garanție c acest lucru va avea loc.

Ceilalți copii ai familiei sunt crescuți de rudele din Romnia

SISROM – Serviciul de Informatii si Siguranta alRomilor

Cum si cand a fost inlocuit termenul de „tigan” cu cel de „rom”? Ce s-aurmarit?

Cat de jos poti cobori ca specie? VIDEO: Tigani jefuiesc victima unui accident de circulatie…

Marea Britanie: SCLAVI LA TIGANI – acoperiti cu propriile excremente, subnutriti, pusi la munci inumane – 24 de persoane (17 britanici, un roman, doi rusi si treipolonezi)

Video: TIGANII, INCOTRO? O avocata batuta de tigani in plinastrada

VIDEO: “Gypsy ChildThieves”

Lista nasilor membrilor CLANULUI TIGANESC Mondialu’, exemplu clar al legaturii stranse dintre LUMEA INTERLOPA siADMINISTRATIE

sursa: blogul lui SACCSIV

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *