Sistemul politic actual pare că își trăiește ultimele clipe de agonie. După ce ani de zile au reușit să păcălească electoratul din România cu iluzia de pluripartitism și programele lor importate și implementate cu de-a sila “după modele de succes din UE”, iată “greii” scenei politice au ajuns în sfârșit la momentul adevărului. Românii s-au convins că pentru actuala clasă politică nu contează ideologia sau partidul din care fac parte, ei fiind de fapt o mare gașcă fericită care fură prin rotație.

Și cum să mai alegi între două sau trei grupări care se declară adversari politici, când ei fac alianțe și migrează peste noapte de la un partid la altul de nu mai știi care și cine e în această ciorbă politică… Și ce programe noi de guvernare mai pot ei prezenta electoratului avand în spate aceiași oameni care de 22 de ani nu au facut nimic?

“Țara aceasta piere din lipsă de oameni, nu din lipsă de programe.

Pentru că indiferent de programele stufoase pe care le-au fluturat în campanie, odată instalați la putere, ai noștri politicieni mânați de interese personale au făcut cu toții același lucru, adică să-și recupereze investiția din campanie și să scoată și un profit frumușel.  De aceea, noi considerăm că nu de programe noi are România nevoie, ci mai mult ca oricând, de oameni cinstiți și competenți care să le aplice.

Am dorit așadar să creăm un loc curat în care oamenii curați să se poată întâlni pentru a construi proiecte comune și să se poată exprima liber pentru ca opiniile lor puse laolaltă să formeze o VOCE în viața publică românească.

Aceasta este platforma Nationalistii.ro

Platforma “Naționaliștii.ro” este un loc de întâlnire al celor care susțin ideea de unitate a naționaliștilor români. Ea nu este o organizație sau partid politic propriu zis și susținerea ei nu obligă în nici un fel persoanele afiliate.

Puteți susține proiectul prin crearea unui cont în secțiunea ALĂTURĂ-TE și contribuind cu articole și editorial, grupurile și organizațiile primind și un link către site-ul propriu.

Așadar, ușa este deschisă pentru toți naționaliștii creștini care vor să contribuie la construirea unei bune imagini a naționalismului în România, fie ei reprezentanți ai unor organizații sau simple persoane particulare.

 

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer