Sistemul politic actual pare c i triete ultimele clipe de agonie. Dup ce ani de zile au reuit s pcleasc electoratul din Romnia cu iluzia de pluripartitism i programele lor importate i implementate cu de-a sila “dup modele de succes din UE”, iat “greii” scenei politice auajuns n sfrit la momentul adevrului. Romnii s-au convins c pentru actuala clas politic nu conteaz ideologia sau partidul din care fac parte, ei fiind de fapt o mare gac fericit care fur prin rotaie.

i cum s mai alegi ntre dou sau trei grupri care se declar adversari politici, cnd ei fac aliane i migreaz peste noapte de la un partid la altul de nu mai tii care i cine e n aceast ciorb politic… i ce programe noi de guvernare mai pot ei prezenta electoratului avand n spate aceiai oameni care de 22 de ani nu au facut nimic?

“ara aceasta piere din lips de oameni, nu din lips de programe.

Pentru c indiferent de programele stufoase pe care le-au fluturat n campanie, odat instalai la putere, ai notri politicieni mnai de interese personale au fcut cu toii acelai lucru, adic s-i recupereze investiia din campanie i s scoat i un profit frumuel. De aceea, noi considerm c nu de programe noi are Romnia nevoie, ci mai mult ca oricnd, de oameni cinstii i competeni care s le aplice.

Am dorit aadar s crem un loc curat n care oamenii curai s se poat ntlni pentru a construi proiecte comune i s se poat exprima liber pentru ca opiniile lor puse laolalt s formeze o VOCE n viaa public romneasc.

Aceasta este platforma Nationalistii.ro

Platforma “Naionalitii.ro” este un loc de ntlnire al celor care susin ideea de unitate a naionalitilor romni. Ea nu este o organizaie sau partid politic propriu zis i susinerea ei nu oblig n nici un fel persoanele afiliate.

Putei susine proiectul prin crearea unui cont n seciunea ALTUR-TE i contribuind cu articole i editorial, grupurile i organizaiile primind i un link ctre site-ul propriu.

Aadar, ua este deschis pentru toi naionalitii cretini care vor s contribuie la construirea unei bune imagini a naionalismului n Romnia, fie ei reprezentani ai unor organizaii sau simple persoane particulare.

 

,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *