Munca nu e pentru toat lumea. Nu e nicio ruine s fii lene. Sau naiv i s ai impresia c vei ctiga vreodat mai mult dect salariul minim pe economie cu diploma aia de la SNSPA. Un studiu recent arat c srcia este o boal mai comun ca herpesul i, la fel ca i n cazul herpesului, chiar nu are rost s afle toi prietenii i partenerii sexuali de problema ta.

Dar vine 1 mai. Toat lumea se duce la mare. Dac nu te duci, se prinde cercul social c eti srac. Din fericire, bronzul de Ibiza seamn att de bine cu bronzul de parc I.O.R. nct doar un expert rafinat i d seama. Aa c ia-i lapii, prosopul cu floricele, bidonul de bere i ultimul numr din „Integrame retardat de simple” i f blatul cu autobuzul pn n parcul Alexandru Ioan Cuza, cunoscut anterior i ca I.O.R. nainte de toate ns trebuie s v spun cel mai important lucru din tot textul: regula numrul unu a bronzatului n parcul IOR e s nu vorbeti niciodat despre bronzatul n parcul IOR. Ca laFight Club.

Astea fiind stabilite, dac urmezi aceti cinci pai simpli, n dou edine de șase, șapte ore, o s ai un bronz rocat de gradul unu spre doi ca arsur. Cu el te poi mndri la toi vecinii ca dovad a excursiei tale imaginare laall inclusiven Bulgaria. i cu un cancer de piele n stadiul incipient.

1. EVIT INSULA PENSIONARILOR

Insula Pensionarilor, aflat n partea de nord a parcului, este denumit aa pentru c „Insula Unde Vin Adolescenii S Fumeze Iarb i S Se Frece Prin Haine Unul De Altul” era un nume prea lung. Dei este o zon civilizat, asfaltat i nu te insult estetic, trebuie evitat cu orice pre. Este circulat de oameni normali i dac te vede vreun cunoscut cum i umpli cavitatea buricului cu loiune de plaj i-ai stricat permanent reputaia de fiin uman.

2. ALEGE ZONA MEXICAN

ndrept-te spre partea de sud a parcului, de dup pod, cunoscut i ca „partea mexican”. E o artur nengrijit i plin de rahat de cine n care niciun om cu stim de sine nu ar pi vreodat. Ca s-ți fie mai uor, am desenat o hart cu locurile ideale de consumat droguri, bronzat i/sau viol. Sunt nite plaje ferite de ochiul trectorului unde i ntinzi covorul linitit i/sau atepți victima ntr-un tufi. Ca semn c ai ajuns bine, vei vedea o grmad de oameni maro i burtoi, cu slip „hamac pentru banan” gen anii ’90. Plajele se afl pe cele trei insule din partea mexican, cunoscute i ca „Insula Cinilor”, „Insula Trandafirilor” i „Insula necailor”. Pe cuvntul meu c nu inventez numele stea. Aa se cheam. Ca joc de societate, ncercați s identificai care-i care (indiciu: niciuna nu are trandafiri, cini au toate, i necai… cum i-e norocul).

3. IA CU TINE O BRICHET

F asta chiar dac nu fumezi. Pe-acolo sunt foarte multe cpue, iar dac le smulgi ca un nceptor o s-i rmn n piele i o s se infecteze. Cnd te ciupete una, o atingi pe cur cu fierul ncins de la brichet i sare singur. A se nota c am folosit „cnd” i nu „dac”.

4. NU INTERACIONA CU BêTINAII

Localnicii vor s-ți fure bicicleta. Dac vorbesc spre tine, spune „aorm”. nseamn ceva pozitiv i bun n limba lor nativ. Dac te invit s intrai n ap, refuz politicos, spunnd „ntreinere”. nseamn ceva neplcut, de evitat n limba lor. Dar insist. Nu intra n ap chiar dac vezi mexicani fcnd asta. Ei sunt nscui acolo i obinuii cu toxicitatea lichidului i cele 47 de tipuri de ciuperci de piele care colcie n valuri.

5. F-I O POZ

Fotografiaz-te cu telefonul pe malul apei la unghi de 45 de grade n jos. Prinde n cadru doar bustul tu i apa n fundal. Cu puin perseveren vei nimeri o zon ud fr nicio saco plutitoare sau reflexie de bloc, care va arta fix ca o poz de la mare. n niciun caz nu dai telefonul la un mexican s v fac el poza, pentru c fuge cu el.

sursa: vice.com- de Radu Alexandru

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *