Harta de mai sus reliefeaza gradul de credinta in Dumnezeu in tarile europene.

Romnia, cu tot cu Basarabia sunt in top.

Este atacata azi Romnia in mod special de oligarhiile oculte, de papusarii mondiali? De ce ? Haosul si saracirea romnilor au un caracter vdit dirijat. Azi se cultiv programaticnencrederea, eliminarea sau batjocorirea discursului cretin, infiltrarea la vrf a ierarhiei ecleziale, aruncarea in derizoriu a iubirii de neam i ar, se realizeaza programe si politici mondiale de reducerea numarului populatiei, se practic tehnici de reeducare, de reformatare a harilor cerebrale precum abuzul visual, ocul emoional,violena gratuit (pe strzi sau n media), luatul peste picior al oricror repere morale, instigarea categoriilor sociale una impotriva alteia, cultivarea panicii si a deznadejdii. Se realizeaza infrastructuri de urmarire si control, pentru a determina obedienta, frica constienta sau subconstienta, iarstirile din media sunt adevarate sedinte de propaganda, de expunere implicita sau explicita a unei agende de lucru.

Toate acestea sunt implinirea unui plan “stiintific”sistematic realizat cu mult timp in urma. Nu ma credeti? Iata ce scriaBertrand Russell in 1953:

“Populaia nu va cunoate felul n care i se inoculeaz convingerile. Cnd tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generaii de oameni n acest fel va putea sa controleze ntreaga populaie n mod eficient i sigur, fr a fi nevoie de armate sau poliie… Propaganda educaional, cu ajutorul guvernului, va putea s obin rezultate ntr-o singur generaie.Exist ns dou puternice fore care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate tiinific nu poate fi stabil dect sub conducerea unui guvern mondial.” (Bertrand Russell, laureat al Premiului Nobel, n “Impactul tiinei n societate”, 1953)

Care sunt solutiile pentru rezistenta noastra in faa acestor planuri diabolice?

Intoarcerea la Hristos, si la rdcinile neamului Romnesc, sfintirea tuturor aspectelor vietii cotidiene, simplificarea vieii, prevenirea celorlali, trezvia i veghea asupra rutilor ce vin asupra noastr, mrturisirea credinei prin virtuti, fapte, cuvinte, atitudini, cu mult curaj si multa pace, cu durere pentru cderile unora, cu durere pentru suferinele pregatite de slugile satanei, pentru fratii nostri, cu durere pentru incontiena i ignorana mulimilor fa de cele ce li se pregtesc.

sursa: bucovinaprofunda

CategoryUncategorized

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer