Incep concertele cu muzica de promenada in Parcul Cismigiu

Iubitorii muzicii de promenadă sunt așteptați în Grădina Cișmigiu la o nouă ediție a Stagiunii Muzicale Estivale organizată de ArCuB la fiecare sfârșit de săptămână, în perioada 5 mai – 30 septembrie, între orele 11,00 și 13,00.


Incep concertele in Parcul Cismigiu

Potrivit unui comunicat ArCuB transmis Agerpres, pe scena amplasată în parcul Cișmigiu vor urca opt orchestre ale căror artiști instrumentiști au experiență, calități interpretative deosebite și succes pe scenele muzicale bucureștene. Sâmbătă, amatorii de muzică de promenadă vor avea ocazia să asculte formația de suflători Angely’s care va susține un recital de muzică românească și universală, presărat cu prelucrări folclorice și accente pop, iar duminică pe scenă vor urma instrumentiștii de la Trompeten Echo.

În următorul sfârșit de săptămână, pe 12 și 13 mai, spectatorii îi vor putea întâlni pe cei de la Brass Orchestra (dirijor George Preda) care vor prezenta muzică clasică, muzică de film precum și piese prelucrate din folclor și respectiv Summer Group, ce va susține un recital de muzică tradițională germană (valsuri, marșuri, polci), spaniolă și rusească.

Pe 19 mai va urca pe scenă formația Brass Quintet București, alături de mezzosoprana Claudia Măru-Hanghiuc cu un spectacol de excepție, bazat pe un repertoriu clasic, preclasic, romantic și contemporan, iar duminică 20 mai formația de instrumentiști Polyphonic va încânta publicul cu evergreen-uri, muzică pop, rock, și latino.

În ultimul week-end al lunii mai, pe scena chioșcului din Cișmigiu vor urca Clasic Band și respectiv Polyphonic cu repertorii variate, de la muzica clasică până la folclorul românesc și internațional.

De-a lungul celor unsprezece ani de concerte, Stagiunea Muzicală Estivală a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii, dedicate celor ce iubesc muzica de estradă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *