“Marcel Bouroș, creștin lucrător, om de mare calitate sufletească și foarte implicat în viața cetății, s-a decis să încerce să schimbe Constanța, orașul în care locuiește de aproape o viață si s-a înscris, ca independent, în cursa electorală pentru funcția de primar al Constanței. Crezul său este că poate aduce pe făgașul normalității această a doua urbe din țară ca importanță economică.
Pentru că este prea modest, puțină lume știe ce realizări are în spate. Între acestea, cele mai importante pentru comunitate sînt Fundația “Sfinții Martiri Brâncoveni” și complexul “Curtea Brâncovenească” (include o școală și o librărie ortodoxe). Dar dl Marcel Bouroș este și un promotor al adevărului istoric, un vechi militant pro-vita și un apărător al credinței noastre ortodoxe. Așa încît, dacă aș fi constănțean, ar avea votul meu.
Nu știu ce șanse are dl Bouroș în fața actualului primar, care e starostele caracatiței politico-financiare ce a cuprins Constanța, dar gestul său generos de a-și pune pielea în joc pentru binele public merită toată aprecierea. Iar Constanța ar merita un primar ca dl Marcel Bouroș.
Poate că, dacă vor exista mai mulți curajoși care să ia lupta pe cont propriu, adică să candideze fără a fi îndatorați vreunui partid (pentru că toate cele care contează sînt compromise și compromițătoare), se va schimba și clasa politică în bine. Măcar puțin.”
(c-tarziu.blogspot.comfragmente)

Marcel Bouroș – Articole și atitudini:

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer