n urma ntlnirii cu prietenii și simpatizanții platformei Nationalistii.ro, s-a luat decizia organizrii unei acțiuni publice deschise tuturor naționaliștilor romni, la care s poat participa liber toate organizațiile sau persoanele ce și-au asumat crezul naționalist.

Propunerea care a fost n asentimentul tuturor celor prezenți la ntlnire a fost aceea de a organiza un marș comemorativ, de srbtoarea creștin a nlțrii Domnului nostru Iisus Hristos, n ziua de joi 24 mai 2012, o zi cu dubl semnificație, ntruct n aceast zi se face și pomenirea eroilor și martirilor czuți pentru Neam și credința strmoșeasc.

Ajunsi insa in fata comisiei de autorizare din Primaria Bucuresti, ne-am lovit din pacate de un refuz categoric. Cu toate ca solicitasem un mars cu doar 100 de participanti purtand in tacere portretele Sfintilor Marturisitori, ni s-a comunicat faptul ca nu numai ca nu putem urma traseul stabilit initial, dar sub nici o forma nu putem desfasura marsul pe carosabil, ci doar pe trotuar!!!

Le-am atras atenția “tovarșilor” c ne cam discrimineazn raport cu alte organizații, crora nu le-au ngrdit niciodat deplasarea pe carosabil, ba dimpotriv, le-au asigurat tot suportul și logistica necesar, dnd drept exemplu parada perversitții (travestit n așa-zisa “diversitate” homosexual), adunare public ce scandalizeaz an de an opinia public romneasc și care totuși continu s primeasc aprobarea de a paraliza circulația mașinilor n toat Piața Unirii. Ce rspuns credeți c am primit ? Textual: “Aaaa, dar parada gay este un eveniment major…” DE CND A AJUNS ANORMALITATEA, ABERAȚIA ȘI SATANISMUL HOMOSEXUALITȚII “EVENIMENT MAJOR” N ROMNIA !? SI CINE DICTEAZA IMPORTANTA MAI MARE SAU MAI MICA A UNUI EVENIMENT?
PARINTELE ARSENIE BOCA NU ARE VOIE PE BULEVARDELE BUCURESTIULUI, INSA TRAVESTITII DA???
nțelegnd c nu m aflu printre prieteni ai Ortodoxiei și ai Neamului Romnesc, m-am ridicat de la masa de discuții, refuznd s semnez un protocol de miting rușinos, cu niște politruci care pun mai presus drepturile “minoritților sexuale”faț de cele ale majoritții Ortodoxe. Cu riscul de a fi amendați, pe 24 mai vom ieși pe traseul anunțat la Primrie pentru a mrturisi Credința Strmoșeasc și pentru a cinsti sacrificiul eroilor acestui Neam. n aceste vremuri ale inversrii valorilor morale, a fi normal și a mrturisi crezul Ortodox și Naționalist poate duce la repercursiuni. Se vede c se ntorc vremurile muceniciei din primele veacuri ale creștinismului, cnd mrturisirea credinței creștine n public era aspru pedepsit. Cine are urechi de auzit, s aud. Sus s avem inimile !

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer