Pentru a tii de cine s te fereti n trafic, vezi lista cu numerele denmatriculare ale Loganurilor Serviciului Rutier dotate cu radere
nedetectabile.Toate nr. de imatriculare au n componen cifra 18, iar prima liter din cele trei esteZ.

B 18 ZCK B 18 ZCA B 18 ZBU

B 18 ZBW B 18 ZCI B 18 ZCJ

B18 ZBZ B18 ZBS B 18 ZCN

B 18 ZCH B 18 ZBV B 18 ZCF

Noile maini au toate dotrile necesare, de la sistemul video radar mobilcare permite stabilirea inclusiv a sensului de mers al drumului pe care s-asvrit infraciunea sau contravenia, pn la echipamentele deradiocomunicaii, sistemele de avertizare optico-acustic i aparatuletilotest electronic. Valoare total a celor 12 autospeciale Logan se ridicla aproximativ 1,7 milioane de lei. Cei aflai n trafic trebuie s tie cnu se mai pot baza pe sistemele antiradar, deoarece acestea nu pot detecta,deocamdat, radarele noi cu care sunt dotate mainile de mai sus.

Va doresc sa nu le intalniti! Informati-i si pe altii!!!!

comentariu rapcea.ro: printr-o ironie a sortii acel 18 din numarul masinilor radariste ma duce cu gandul la codurile numerice folosite de neonazisti, pe baza de inlocuire a literelor din alfabet cu numere, in ordinea lor, de la 1 la 9 (a=1, b=2, c=3, etc.). Astfel, acel 18 devine AH (initialele de la Adolf Hitler), parte a semnelor de recunoastere in salutul neonazist, asa cum salutul 88, este HH (Heil Hitler).

Oare ce nostalgici ai Furherului isi exprima crezurile politice prin politia romana ?!

933 !

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer