Noile radare nedetectabile !

Pentru a știi de cine să te ferești în trafic, vezi lista cu numerele de înmatriculare ale Loganurilor Serviciului Rutier dotate cu radere
nedetectabile. Toate nr. de imatriculare au în componență cifra 18, iar prima literă din cele trei este Z.

 B 18 ZCK                B 18 ZCA                B 18 ZBU

        B 18 ZBW                B 18 ZCI                B 18 ZCJ

        B18 ZBZ                  B18 ZBS                B 18 ZCN

        B 18 ZCH                B 18 ZBV                B 18 ZCF

Noile mașini au toate dotările necesare, de la sistemul video radar mobil care permite stabilirea inclusiv a sensului de mers al drumului pe care s-a săvârșit infracțiunea sau contravenția, până la echipamentele de radiocomunicații, sistemele de avertizare optico-acustică și aparatul etilotest electronic. Valoare totală a celor 12 autospeciale Logan se ridică la aproximativ 1,7 milioane de lei. Cei aflați în trafic trebuie să știe că nu se mai pot baza pe sistemele antiradar, deoarece acestea nu pot detecta, deocamdată, radarele noi cu care sunt dotate mașinile de mai sus.

Va doresc sa nu le intalniti!  Informati-i si pe altii!!!!

comentariu rapcea.ro: printr-o ironie a sortii acel 18 din numarul masinilor radariste ma duce cu gandul la codurile numerice folosite de neonazisti, pe baza de inlocuire a literelor din alfabet cu numere, in ordinea lor, de la 1 la 9 (a=1, b=2, c=3, etc.). Astfel, acel 18 devine  AH (initialele de la Adolf Hitler), parte a semnelor de recunoastere in salutul neonazist, asa cum salutul 88, este HH (Heil Hitler).

Oare ce nostalgici ai Furherului isi exprima crezurile politice prin politia romana ?!

933 !

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *