Iata ce putem citi in articolulTatl celui care l-a fcut preedinte pe Francois Hollande n Frana este romn, nscut la Brila:

Romnia are “pile” n noua administraie din Frana: Pierre Moscovici, 54 de ani, eful de campanie a lui Francois Hollande, noul preedinte al Franei, este pe jumtate romn.

Tatl su, Serge Moscovici, profesor de psihologie social, s-a nscut la Brila ntr-o familie de evrei n 1925 i a fost membru n ilegalitate al Partidului Comunist Romn. El a plecat din Romnia n Frana n 1948.

Pierre Moscovici cunoate foarte bine Romnia, fiind chiar raportor al Parlamentului European pentru aderarea Romniei la Uniunea European nainte de 2007. El chiar a declarat la un moment dat n Parlamentul european c se simte “pe jumtate romn”.

“Raportorul din Parlamentul European Pierre Moscovici a subliniat necesitatea ca guvernul romn s fie mai performant n satisfacerea cerinelor integrrii”,scria analistul Silviu Brucan pe 5 decembrie 2005 ntr-o opinie n Ziarul Financiar.

Pierre Moscovici a studiat la ENA – Ecole Nationale D’Administration, coala de elit a administraiei franceze, unde i-a fost profesor chiar Dominique Strauss-Kahn. Din 1997 pn n 2002 a fost Ministru pentru Afaceri Europene n guvernul Lionel Jospin. n 2004 a fost ales vicepreedinte al Parlamentului European.

El este citat acum de presa francez ca un posibil premier al noului guvern socialist, alturi de un alt nume puternic al stngii franceze, Martine Aubry. Pierre Moscovici a fost chiar enumerat anterior printre posibilii candidai ai stngii la Preedinia Franei.

Duminic sear, toate rezultate pariale indicau victoria lui Francois Hollande cu 52% n faa lui Nicholas Sarkozy.

Geoan i Moscovici n 2001

Petre Roman, ministrul de externe al Romniei n 2000 i Pierre Moscovici

n vizit n Romnia n 2005

Comentariu saccsiv:

Iata si cateva detalii extrem de interesante despre stramosii acestui Moscovici, publicate in excelentul articol al frateluiMugur Vasiliu: „FABRICA DE FACUT OAMENI MARI” – un util material pentru a intelege CUM ILLUMINATI ACTIONEAZA IN ROMANIA si care e legatura dintre generatia noua de „politicieni” si strabunii lor evreibolsevici

s urmrim cteva evoluii.

Mai nti, o relaie mai occidental: Pierre Moscovici, membru al parlamentului francez, i al celui european, etc, fost comisar european pentru Romnia. El este fiul unui lupttor bolevic din Brila, care s-a fcut parte din micarea de propagand bolevic n Romnia, i care s-a refugiat n Occident, dup venirea la putere a faciunii romneti a bolevismului. Dar, mai mult, dac ne ducem ceva mai n spate ne ntlnim cu cel mai important Moscovici, care este bunicul celui dinti.

S pornim cu nceputul – adic cu bunicuu‘: Gelbert Moscovici (fratele liderului social – democrat Ilie Moscovici) care a mai fost cunoscut – n documentele PCR – i sub numele de Alexandru Bdulescu sau Ghi Moscu.

Vom folosi cteva citate din lucrarea „Romnia ca o prad” de Radu Theodoru:

„De la nceput fac distincia net dintre iudeo-comunismul bolevizant i kominternist dominant pn n deceniul 3 i micarea muncitoreasc destabilizat, deturnat i intoxicat de acesta. Comunismul din Romnia a fost o marf evreiasc de import. Lucrul reiese clar din analiza structurii conducerii partidului comunist al anului 1921; al delegaiilor acestuia la diferitele congrese organizate de Komintern, al fraciunilor fugite peste hotare. (…)

La Viena exista o faciune condus de Gelbert Moscovici, reprezentantul Romniei la Comintern care milita pentru metode teroriste.(…)

 n 1921 la al III-lea congres al Kominternului, singurul membru din delegaia pecerist ales ca membru al Comitetului Executiv al Internaionalei comuniste a fost evreul Gelbert Moscovici. Au participat 14 militani comuniti reprezentnd un grup de emigrani aflat n URSS i alt grup fugit din ar. Iat-i: Gelbert Moscovici, Dobroceaev zis Bonaparte, Al. Stari zis Bodeev, N. Gorniski zis Turcescu, C. Palade zis Georgescu, Saul Ozias zis Sandu, Al. Lichtblau zis Hugo i nc unul de acelai calibru cu numele pierdut prin arhive.

 Cu ncepere din 1924 Comitetul Central al PCR, ziarele, organele teoretice de pres ale acestui partid iudaizat la vrf: SOCIALISMUL; MUNKAS; LUPTA COMUNIST; LUPTA DE CLAS; propag ideile Kominternului, adic Romnia este un stat multinaional i militeaz pentru autodeterminarea minoritilor, viznd ungurii din Transilvania i mixtura iudeo-gguz-ruseasc din Basarabia.(…)

 Din conducerea PCR n acel timp: Elek Koblos -secretar general, Marcel Pauker, David Fabian, H. Sternberg, M. Kohane, I. Fonagy, Al. Dobrogeanu-Gherea, B. Stefanov, S. Margulies, H. Gherstein.(…)

 La 8 august 1924 se elaboreaz planul de declanare a operaiunilor zise „revoluionare” din Romnia. Preedintele planificatorilor, V. Kolarov, este membru al Comitetului Executiv al Kominternului. Cum consider aciunea de la Tatar-Bunar ca pe expresia tipic a uneltirilor iudeo-bolevice mpotriva unitii naionale, dezvluind pn la ultimele consecine obiectivele rzboiului psihologic, citez pe larg din Proiectul de Operaie al comunitilor din Romnia aprobat de Comitetul Executiv al Internaionalei Comuniste la 8 august 1924, subliniind c dup prerea mea, iudeo-comunitii din Romnia erau implicai adnc n alctuirea planului i aveau misiuni exacte n desfurarea lui:

(…)Ca principiu s-a admis c n toate aciunile ce vor avea loc n statele din Balcani, Uniunea Sovietic s nu participe oficial. Ajutorul efectiv, cu oameni i mijloace materiale este dat numai de comuniti grupai n centre, care-i iau asupr-i responsabilitatea pentru ei. Planul se reduce la urmtoarele aciuni: ntreaga Romnie este mprit n cinci zone.

(Iat, planul de mprire a Romniei, n zone – chiar dac doar cinci, fa de opt, cte a anunat Traian Bsescu. El nu este, aa cum vrea s par, nou, ci este o etap n ndeplinirea planului de dezmembrare a Romniei. Nota noastr)

Prima zon, sau cea de Nord, cuprinde raionul Bucovina, n care, drept focare de propagand i centre pentru viitoarea revoluie se indic: Cernui, Comeanca, Beiina, Prcani, cu direcia general spre Iai. (…)

A doua zon e Basarabia propriu-zis. n raionul Basarabia nu se presupune nici o aciune de seam. Numai la sud, aproape de vrsarea Nistrului pn la gura Dunrii, va trebui s aib loc partea principal a revoluiei. Drept cmp de operaii apar: Tusla, Tatar-Bunar, Vlcov i Croi. (…)

A treia zon, Sud-Rsrit, cuprinde Dobrogea romneasc i ntreaga Silistr. Ca centru al revoluiei este indicat Clrai-Silistra-Mnstirea. (…)

A patra zon cuprinde raionul Banat i Ungaria de rsrit. Ca centru se indic: Lugoj, Simeria, Caransebe. (…)

Tot astfel n zona a cincea, care cuprinde partea de Nord, Ungaria rsritean i Transilvania au centrul la Cluj-Dej i Oradea. Aici pot avea loc numai demonstraii, desfurndu-se numai aciuni mici cu detaamente de lucrtori i rani.

Conducerea general a operaiei n zona nti i a cincea au luat-o asupra lor tov. Bdulescu (n.n. s fim foarte ateni, Bdulescu fiind numele conspirativ al evreului din conducerea PCR Gelbert Moscovici, fapt care demonstreaz clar complicitatea Comitetului Central al PCR n 1924 la planul i aciunile armate de dezmembrare a Romniei) Zicinski, Rarenciuc i Koz.

n a doua zon German, Goldstein i Griitzenberg.

n a treia i a patra, tovarii Kalifarski, Rankevici, Mironovici Ivan, Karl Koz i Weisenbrog.

Conducerea general a revoluiei, Comitetul Executiv o ncredineaz troicii speciale compus din tovarii Bdulescu (Gelbert Moscovici), Goldstein i Kalifarski..”Am citat, selectiv, din lucrarea lui Radu Theodoru, „Romnia ca o prad”.

Acesta este btrnul Moscovici, un adevrat lupttor bolevic cominternist, printe al propagrii bolevismului n Romnia – ca form de dezmembrare a statului romn.

Acum, despre ttic: despre Serge Moscovici nu se tie prea mult nici acum n Romnia, „ara sa de origine”. Cnd comisarul UE, Pierre Moscovici, a ntocmit raportul care facilita intrarea Romniei n acest organism, s-a amintit, fugitiv, i de tatl su:„Persecutat nainte de 1944, ca evreu, Serge Moscovici devine militant comunist”, dar n anii urmtori, dup ce bolevismul cominternist, care a introdus n Romnia dictatura comunist, a pierdut partida (pn n 1989!), Serge Moscovici„constat c a fcut o greeal”i se refugiaz n Occident – unde face o mare carier ca om de tiin. n nici un dicionar sau document public nu se precizeaz ce activitate a avut ca activist bolevic cominternist i care i sunt naintaii – ceea ce se gsete ca not biografic este c Serge Moscovici a fost fiul unui „negustor de cereale” din Brila. Despre celelalte ramuri ale familiei sale nu vei gsi nimic, la suprafa. n acest caz sunt mai muli cominterniti, de toate naionalitile, care au fcut aceiai „constatare” – de fapt, care nu au mai putut face fa noii politici comuniste (ncepnd cu Gheorghe Gheorghiu-Dej), semnat, de aceast dat, de conductori care nu erau evrei, dar care au fost, la rndul lor, deosebit de nocivi pentru romni, n deceniile urmtoare.

i astfel ajungem n zilele noastre cu aceast „minunat” genealogie a familiei de lupttori mpotriva romnilor, Moscovici – firete ceea ce am scris aici sunt doar cteva linii referitoare la aceast genealogie. Rudele sunt cu mult mai multe i ca urmare activitatea familiei este cu mult mai „bogat”. Cu alte cuvinte, subiectul este mult mai vast.

n sfrit: „prietenul Romniei”, n zilele noastre, i totodat comisar UE pentru Romnia (este fiul lui Serge Moscovici), Pierre Moscovici – francez, deci pronunia numelui nu mai este aceiai (ruseasc) cu cea a naintailor si. Despre el nu este interesant s spunem multe lucruri n plus. Dar, ceeace nu am menionat despre naintaii lui Pierre Miscovici – de fapt, am lsat ca un fel de surpriz, este c amndoi i nc vreo dou rude au fost comisari sovietici pentru Romnia. Iat cum se nchide – sau doar continu, fiindc nu tim ce comisariate ne mai rezerv viitorul – acest arc peste timp: naintaii comisari sovietici pentru Romnia – „tnrul” de astzi, comisar european pentru Romnia.

Cititi va rog si:

FRANCOIS HOLLANDE – noul presedinte al Frantei. Un socialist pro homosexuali i eutanasie…

MASCARADA SI IN FRANTA: Franois Hollande si Nicolas Sarkozy sunt membrii aceluiasi club elitist „Lesiecle”

CategoryUncategorized

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer