PIERRE MOSCOVICI, EVREUL ce l-a facut presedinte pe Francois Hollande in Franta. Detalii esentiale despre STRAMOSII LUI BOLSEVICI din Romania. Cum lucreaza ILLUMINATI in Romania, lucreaza si in Franta …

Iata ce putem citi in articolul Tatăl celui care l-a făcut președinte pe Francois Hollande în Franța este român, născut la Brăila:

România are “pile” în noua administrație din Franța: Pierre Moscovici, 54 de ani, șeful de campanie a lui Francois Hollande, noul președinte al Franței, este pe jumătate român.

Tatăl său, Serge Moscovici, profesor de psihologie socială, s-a născut la Brăila într-o familie de evrei în 1925 și a fost membru în ilegalitate al Partidului Comunist Român. El a plecat din România în Franța în 1948.

Pierre Moscovici cunoaște foarte bine România, fiind chiar raportor al Parlamentului European pentru aderarea României la Uniunea Europeană înainte de 2007. El chiar a declarat la un moment dat în Parlamentul european că se simte “pe jumătate român”.

“Raportorul din Parlamentul European Pierre Moscovici a subliniat necesitatea ca guvernul român să fie mai performant în satisfacerea cerințelor integrării”, scria analistul Silviu Brucan pe 5 decembrie 2005 într-o opinie în Ziarul Financiar.

Pierre Moscovici a studiat la ENA – Ecole Nationale D’Administration, școala de elită a administrației franceze, unde i-a fost profesor chiar Dominique Strauss-Kahn. Din 1997 până în 2002 a fost Ministru pentru Afaceri Europene în guvernul Lionel Jospin. În 2004 a fost ales vicepreședinte al Parlamentului European.

El este citat acum de presa franceză ca un posibil premier al noului guvern socialist, alături de un alt nume puternic al stângii franceze, Martine Aubry. Pierre Moscovici a fost chiar enumerat anterior printre posibilii candidați ai stângii la Președinția Franței.

Duminică seară, toate rezultate parțiale indicau victoria lui Francois Hollande cu 52% în fața lui Nicholas Sarkozy.

Geoană și Moscovici în 2001

Petre Roman, ministrul de externe al României în 2000 și Pierre Moscovici

În vizită în România în 2005

   Comentariu saccsiv:

   Iata si cateva detalii extrem de interesante despre stramosii acestui Moscovici, publicate in excelentul articol al fratelui Mugur Vasiliu: „FABRICA DE FACUT OAMENI MARI” – un util material pentru a intelege CUM ILLUMINATI ACTIONEAZA IN ROMANIA si care e legatura dintre generatia noua de „politicieni” si strabunii lor evrei bolsevici

să urmărim câteva evoluții.

Mai întâi, o relație mai occidentală: Pierre Moscovici, membru al parlamentului francez, și al celui european, etc, fost comisar european pentru România. El este fiul unui luptător bolșevic din Brăila, care s-a făcut parte din mișcarea de propagandă bolșevică în România, și care s-a refugiat în Occident, după venirea la putere a facțiunii românești a bolșevismului. Dar, mai mult, dacă ne ducem ceva mai în spate ne întâlnim cu cel mai important Moscovici, care este bunicul celui dintâi.

Să pornim cu începutul – adică cu bunicuțu‘: Gelbert Moscovici (fratele liderului social – democrat Ilie Moscovici) care a mai fost cunoscut – în documentele PCR – și sub numele de Alexandru Bădulescu sau Ghiță Moscu.

Vom folosi câteva citate din lucrarea „România ca o pradă” de Radu Theodoru:

„De la început fac distincția netă dintre iudeo-comunismul bolșevizant și kominternist dominant până în deceniul 3 și mișcarea muncitorească destabilizată, deturnată și intoxicată de acesta. Comunismul din România a fost o marfă evreiască de import. Lucrul reiese clar din analiza structurii conducerii partidului comunist al anului 1921; al delegațiilor acestuia la diferitele congrese organizate de Komintern, al fracțiunilor fugite peste hotare. (…)

La Viena exista o facțiune condusă de Gelbert Moscovici, reprezentantul României la Comintern care milita pentru metode teroriste.(…)

 În 1921 la al III-lea congres al Kominternului, singurul membru din delegația peceristă ales ca membru al Comitetului Executiv al Internaționalei comuniste a fost evreul Gelbert Moscovici. Au participat 14 militanți comuniști reprezentând un grup de emigranți aflat în URSS și alt grup fugit din țară. Iată-i: Gelbert Moscovici, Dobroceaev zis Bonaparte, Al. Starâi zis Bodeev, N. Gorniski zis Turcescu, C. Palade zis Georgescu, Saul Ozias zis Sandu, Al. Lichtblau zis Hugo și încă unul de același calibru cu numele pierdut prin arhive.

 Cu începere din 1924 Comitetul Central al PCR, ziarele, organele teoretice de presă ale acestui partid iudaizat la vârf: SOCIALISMUL; MUNKAS; LUPTA COMUNISTĂ; LUPTA DE CLASĂ; propagă ideile Kominternului, adică România este un stat multinațional și militează pentru autodeterminarea minorităților, vizând ungurii din Transilvania și mixtura iudeo-găgăuză-rusească din Basarabia.(…)

 Din conducerea PCR în acel timp: Elek Koblos -secretar general, Marcel Pauker, David Fabian, H. Sternberg, M. Kohane, I. Fonagy, Al. Dobrogeanu-Gherea, B. Stefanov, S. Margulies, H. Gherstein.(…)

 La 8 august 1924 se elaborează planul de declanșare a operațiunilor zise „revoluționare” din România. Președintele planificatorilor, V. Kolarov, este membru al Comitetului Executiv al Kominternului. Cum consider acțiunea de la Tatar-Bunar ca pe expresia tipică a uneltirilor iudeo-bolșevice împotriva unității naționale, dezvăluind până la ultimele consecințe obiectivele războiului psihologic, citez pe larg din Proiectul de Operație al comuniștilor din România aprobat de Comitetul Executiv al Internaționalei Comuniste la 8 august 1924, subliniind că după părerea mea, iudeo-comuniștii din România erau implicați adânc în alcătuirea planului și aveau misiuni exacte în desfășurarea lui:

(…) Ca principiu s-a admis că în toate acțiunile ce vor avea loc în statele din Balcani, Uniunea Sovietică să nu participe oficial. Ajutorul efectiv, cu oameni și mijloace materiale este dat numai de comuniști grupați în cen­tre, care-și iau asupră-și responsabilitatea pentru ei. Planul se reduce la următoarele acțiuni: întreaga Românie este împărțită în cinci zone.

(Iată, planul de împărțire a României, în zone – chiar dacă doar cinci, față de opt, câte a anunțat Traian Băsescu. El nu este, așa cum vrea să pară, nou, ci este o etapă în îndeplinirea planului de dezmembrare a României. Nota noastră)

Prima zonă, sau cea de Nord, cuprinde raionul Bucovina, în care, drept focare de propagandă și cen­tre pentru viitoarea revoluție se indică: Cernăuți, Comeanca, Beițina, Pârcani, cu direcția generală spre Iași. (…)

A doua zonă e Basarabia propriu-zisă. În raionul Basarabia nu se presupune nici o acțiune de seamă. Numai la sud, aproape de vărsarea Nistrului până la gura Dunării, va trebui să aibă loc partea principală a revoluției. Drept câmp de operații apar: Tusla, Tatar-Bunar, Vâlcov și Cărțoi. (…)

A treia zonă, Sud-Răsărit, cuprinde Dobrogea românească și întreaga Silistră. Ca centru al revoluției este indicat Călărași-Silistra-Mânăstirea. (…)

A patra zonă cuprinde raionul Banat și Ungaria de răsărit. Ca centru se indică: Lugoj, Simeria, Caransebeș. (…)

Tot astfel în zona a cincea, care cuprinde partea de Nord, Ungaria răsăriteană și Transilvania au centrul la Cluj-Dej și Oradea. Aici pot avea loc numai demonstrații, desfășurându-se numai acțiuni mici cu detașamente de lucrători și țărani.

Conducerea generală a operației în zona întâi și a cincea au luat-o asupra lor tov. Bădulescu (n.n. să fim foarte atenți, Bădulescu fiind numele conspirativ al evreului din conducerea PCR Gelbert Moscovici, fapt care demonstrează clar complicitatea Comitetului Central al PCR în 1924 la planul și acțiunile armate de dezmembrare a României) Zicinski, Rarenciuc și Koz.

În a doua zonă German, Goldstein și Griitzenberg.

În a treia și a patra, tovarășii Kalifarski, Rankevici, Mironovici Ivan, Karl Koz și Weisenbrog.

Conducerea generală a revoluției, Comitetul Executiv o încredințează troicii speciale compusă din tovarășii Bădulescu (Gelbert Moscovici), Goldstein și Kalifarski..” Am citat, selectiv, din lucrarea lui Radu Theodoru, „România ca o pradă”.

Acesta este bătrânul Moscovici, un adevărat luptător bolșevic cominternist, părinte al propagării bolșevismului în România – ca formă de dezmembrare a statului român.

Acum, despre tătic: despre Serge Moscovici nu se știe prea mult nici acum în România, „țara sa de origine”. Când comisarul UE, Pierre Moscovici, a întocmit raportul care facilita intrarea României în acest organism, s-a amintit, fugitiv, și de tatăl său: „Persecutat înainte de 1944, ca evreu, Serge Moscovici devine militant comunist”, dar în anii următori, după ce bolșevismul cominternist, care a introdus în România dictatura comunistă, a pierdut partida (până în 1989!), Serge Moscovici „constată că a făcut o greșeală” și se refugiază în Occident – unde face o mare carieră ca om de știință. În nici un dicționar sau document public nu se precizează ce activitate a avut ca activist bolșevic cominternist și care îi sunt înaintașii – ceea ce se găsește ca notă biografică este că Serge Moscovici a fost fiul unui „negustor de cereale” din Brăila. Despre celelalte ramuri ale familiei sale nu veți găsi nimic, la suprafață. În acest caz sunt mai mulți cominterniști, de toate naționalitățile, care au făcut aceiași „constatare” – de fapt, care nu au mai putut face față noii politici comuniste (începând cu Gheorghe Gheorghiu-Dej), semnată, de această dată, de conducători care nu erau evrei, dar care au fost, la rândul lor, deosebit de nocivi pentru români, în deceniile următoare.

Și astfel ajungem în zilele noastre cu această „minunată” genealogie a familiei de luptători împotriva românilor, Moscovici – firește ceea ce am scris aici sunt doar câteva linii referitoare la această genealogie. Rudele sunt cu mult mai multe și ca urmare activitatea familiei este cu mult mai „bogată”. Cu alte cuvinte, subiectul este mult mai vast.

În sfârșit: „prietenul României”, în zilele noastre, și totodată comisar UE pentru România (este fiul lui Serge Moscovici), Pierre Moscovici – francez, deci pronunția numelui nu mai este aceiași (rusească) cu cea a înaintașilor săi. Despre el nu este interesant să spunem multe lucruri în plus. Dar, ceeace nu am menționat despre înaintașii lui Pierre Miscovici – de fapt, am lăsat ca un fel de surpriză, este că amândoi și încă vreo două rude au fost comisari sovietici pentru România. Iată cum se închide – sau doar continuă, fiindcă nu știm ce comisariate ne mai rezervă viitorul – acest arc peste timp: înaintașii comisari sovietici pentru România – „tânărul” de astăzi, comisar european pentru România.

Cititi va rog si:

FRANCOIS HOLLANDE – noul presedinte al Frantei. Un socialist pro homosexuali și eutanasie …

MASCARADA SI IN FRANTA: François Hollande si Nicolas Sarkozy sunt membrii aceluiasi club elitist „Le siecle”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *