Victor Ponta, acuzat că le trimite bugetarilor spam cu „Mărire de Salariu”

Victor_Ponta_acuzat_ca_le_trimite_bugetarilor_spam_cu_Marire_de_Salariu( Click pe imagine pentru a o mări )

Nici nu s-a instalat bine noul prim-ministru la Palatul Victoria și deja a apărut primul scandal! Victor Ponta este acuzat că le-ar trimite bugetarilor mailuri nesolicitate având titluri precum „!!! Mărire de Salariu !!!” sau „Toată lumea râde de salariul tău? Vezi și tu cum poți avea o leafă de neam-prost!” Mesajele le promit angajaților din sectorul public că, în schimbul unor voturi absolut insignifiante, pot beneficia de o mărire de salariu care să le permită să-și satisfacă cu adevărat nevestele sau prietenele.

Este, desigur, o înșelăciune”, spun jurnaliștii care au dat în vileag tentativa de spam a premierului. „Toți specialiștii pe care i-am consultat ne-au confirmat că nu ai cum să mărești în mod semnificativ salariul – practic ce ți-a dat Dumnezeu, cu ăla rămâi. Or, aceste mailuri le promit naivilor măriri chiar și de 100%.

Victor Ponta spune însă că astfel de mailuri nu reprezintă spam, deoarece conțin la final și un link care le permite bugetarilor să își dea demisia în cazul în care doresc să nu mai primească asemenea mesaje.

sursa: timesnewsroman.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *