juan-carlos-regele-spaniolilorFinala Europa League a provocat o invazie de spanioli în capitala României. Fenomenul a început să-i îngrijoreze pe bucureșteni, care se simt agasați de prezența acestora, mai ales că și-au construit deja două tabere ilegale în centrul orașului.

“Cum ies de la metrou cum sar pe tine cu hermnanito, n-ai o țigară,hermanito dă și mie cinci lei să-mi iau o pâine pentru ăsta pequeno. Prin Mătăsari au apărut spanioli care te iau direct, fără rușine, cu câte un ?Chico, Queres una mujer“, spune un bucureștean revoltat. Supărător este și că au și început să ia locurile de muncă ale românilor, foarte mulți lucrând ca floristavalutista sau parcagista.

“Am primit sesizări de la cetățeni și că vorbesc urât, se apelează între ei doar cu băi cojones, ascultă flamenco tare la mobil și abordează bucureștenii cu povești penibile că au siete hermanos acasă, madre es morta și padre n-are loc de trabajo“, a declarat prefectul Capitalei. Acesta a precizat că a avut și o întâlnire cu regele spaniolilor, care i-a explicat situația tristă a acestora. “O să depunem eforturi pentru integrarea lor, să le facem acte de identitate, că mulți nu au buletine și să-i sprijinim astfel încât copiii lor să nu mai abandoneze școala. În plus, voi vorbi cu ministru educației pentru crearea de locuri speciale pentru ei în facultăți”.

sursa: timesnewsroman.ro

CategoryUncategorized
Tags

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer