La a treia vizita inRomania, trupa agentiniana a pregatit pentru fani un spectacol extraordinar, in care timp de 2 ore tango-ul electronic va fi insotit de un concept coregrafic deRazvan Mazilu.

Spectacolul din mai de laBucurestipropune un nou concept, inspirat de stralucirea teatrului coregrafic de pe Broadway, iar spectatorii vor putea admiradiversestiluri dedansintr-un spectacol plin de emotie si povesti pasionale pe ritmurileNarcotango.

Evenimentulva avea loc in data de 15 mai 2012 la Sala Palatului din Bucuresti, iar pana la data spectacolului ultimele noutati vor fi disponibile pepaginaoficiala de Facebook.

Biletele sunt disponibile in reteaua demagazineFlanco, Adevarul, Palatul National al Copiilor,MagazinulVictoria, Unirii Metrou 1, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si online pe: eventim.ro, myticket.ro, biletoo.ro, blt.ro si billet.ro.


***

Narcotangos-au consolidat ca o referinta majora a stilului nuevotango, fiind nominalizati de doua ori la premiile Latin Grammy (2009 si 2010) pentru cel mai bun album de tango si avand la activ peste 16 turnee internationale in principalele orase din Europa, America si Argentina.

Razvan Mazilueste unul dintre cei mai apreciati dansatori si coregrafi romani, care si-a inceput traseul profesional de la o varsta frageda, devenind inca din anii liceului solist al Companiei de Dans Contemporan “Contemp”, mai intai la Opera NationalaRomana, apoi la Teatrul Evreiesc de Stat. Din 1993 este stapanul propriului destin artistic, devenind free-lancer si isi continua cariera in dubla ipostaza: de interpret si creator.

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer