Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” organizeaza vineri, 1 iunie 2012, evenimentul “Satul de altadata prin ochii copiilor”, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. In cadrul evenimentului, copiii vor fi invatati sa gradinareasca alaturi de bunicii si parintii lor.

Cele mai frumoase jocuri ale copilariei vor fi imortalizate in piatra de catre artista Rita Sapira Shain, dar si in desenele si picturile copiilor care au participat la concursul initiat de Muzeul Satului, rezultat cu expozitia “Satului de altadata prin ochii copiilor”.

Ziua copilariei va fi sarbatorita si prin dansuri pe ritmuri italiene, impreuna cu elevii Scolii Italiene “Aldo Moro” si ritmuri clasice cu lebede mici, membre ale trupei de balet clasic “Studio M” – Opera Romana. De asemenea, se vor citi si povesti din cartea “Indraznetul Tom”, a carui viata ne este dezvaluita de creatoarea cartii, Doina Iovanel Spineanu.

Pentru cei mai strengari dintre copii, actorul Costin Teodorescu va prezenta cateva scamatorii si jocuri, numai bune de aratat prietenilor sau colegilor de clasa.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.