Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, spune că problema reînhumării poetului nazist Nyiro Jozsef în România poate fi rezolvată în mod elegant, apelând la diplomație. “Ca să nu ne mai certăm eu propun ca și noi să îngropăm un simbol național pe teritoriul lor. Propun penisul lui Terente, pentru că el reprezintă dragostea pe care o purtăm poporului vecin și prieten”, a explicat Vadim.
Tribunul spune că a găsit și locul unde poate fi amplasat simbolul cu pricina. “Cel mai potrivit ar fi lângă Sfânta Coroană Maghiară, aflată în sediul parlamentului maghiar, adică exact în inima Ungariei. După cum se știe acolo este un loc propice pentru afișat simboluri românești, în 1919 fiind atârnate niște opinci în vârful clădirii”, a precizat președintele PRM.

Vadim a mai propus ca obiectul personal al legendarului patriot român Terente, aflat momentan la Institutul Mina Minovici, să fie amplasat într-un borcan de cristal și modificat în așa fel încât inscripțiile de pe el să fie în română și maghiară, în semn de respect față de multiculturalitatea acestor meleaguri.

sursa: timesnewsroman.ro

comentariu rapcea.ro: reamintim că în urmă cu câțiva ani, UAP (Uniunea Artiștilor Pulii) a lansat un proiect artistic sub egida “Love is in the air” ce viza reintegrarea aceluiași organ neaoș românesc îi inima fertilei Ungarii. 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares