Sambata 9 iunie, incepand cu orele 14:00, va asteptam in Piata Universitatii sa spunem raspicat
STOP ACTUALEI CLASE POLITICE!
Romne, te-ai sturat de circul politic?Te-aiconvins cum st treaba n “democrația original” de dup’90, comunismul “cu faț uman” al nomenklaturiștilor vopsiți n toate culorile spectrului politic? Nuvezi oalternativ la veșnica “alegere ntre dou rele”?Hais o construim mpreun i s ne lum ara napoi!
Ce ai de pierdut ? Srcia, lipsa de speranț, robia la strini – acas (ca sclav al bncilor) sau pe aiurea, la cules de cpșuni?Dac ți pas de viața ta și a copiilor ti, dac vrei altceva pentru ziua de mine, ARAT C ȘI TU CONTEZI! Arat c nu mai poi fi prostit cu rotirea la putere, fuga dintr-un partid n altul, demagogie și minciun. Avem nevoie de tine, și TU ai nevoie de tine,aac nu mai așteptasoluii de la alii, ia taurul de coarne, implic-te !
Nu ți se pare ciudat?
  • deși suntem mulți care gndim la fel, suntem conduși de zeci de ani de aceiași oameni, un micclan, CARE NU GNDESC CA NOI ;
  • deși noi avem puterea de a alege, experiența de pn acum a dovedit c n realitate „iese cine trebuie”;
  • deși suntem mulți oameni animați de intenții bune, nu ne putem uni, pentru c cei ce ne conduc nevordezbinați i slabi.
Nu te mai lsa mințit saumanipulatn numele “interesului național”! Se vor prezenta naintea ta cu aceiai oameni,cerndu-is votezi “rul cel mai mic”. Te vor mini c, dac nu ieși la vot
-“Puterea va frauda masiv alegerile”
  • ungurii vor vota mai mulți dect romnii, și vom fi conduși de unguri!”Fals! Crezi cmaghiariidin Covasna și Harghita nu se chinuie ca și noi, cei din restul țrii?!
  • aparatul de vot al clanurilor/partid și va scoate votanții la urne și se vor alege singuri.”
Așa conduceide 20 de ani, prin fric disperare și lips de alternative. Ne-au transformat n iganii Europei ca s ne umileasc i s inem capul plecat.
E TIMPUL S SCHIMBM ASTA!
S dovedim cne putem luaara napoi!
Propunerea nostr:
  • la alegeri, mergi i boicoteaz actualele partide de sistem. Nu te mai lsa cumprat cu un kil de zahr și unul de ulei. Votul tau conteaza! Scuip-l n ochi pe cel ce vrea s te cumpere!
  • IMPLIC-TE. ORGANIZEAZ-TE. NCHIDE TELEVIZORUL ! Circul politic televizat are scopul de a te scrbi pentru a te ine departe de scena public. Informeaz-te din surse independente, prin persoane apropiate sau de pe internet. Citește Constituția, intereseaz-te cum funcționeaz Statul, care i sunt drepturile i reacioneaz cnd acestea i sunt nclcate.
Alege alternativa naionalist de lupt, credin i demnitate!
Doar aa vom putea s ne ridicm din starea actual de iobgie modern.
CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares