STOP ACTUALEI CLASE POLITICE !

Sambata 9 iunie, incepand cu orele 14:00, va asteptam in Piata Universitatii sa spunem raspicat
STOP ACTUALEI CLASE POLITICE!
Române, te-ai săturat de circul politic? Te-ai convins cum stă treaba în “democrația originală” de după ’90, comunismul “cu față umană” al nomenklaturiștilor vopsiți în toate culorile spectrului politic? Nu vezi o alternativă la veșnica “alegere între două rele”? Haisă o construim împreună și să ne luăm țara înapoi!
Ce ai de pierdut ? Sărăcia, lipsa de speranță, robia la străini – acasă (ca sclav al băncilor) sau pe aiurea, la cules de căpșuni? Dacă îți pasă de viața ta și a copiilor tăi, dacă vrei altceva pentru ziua de mâine, ARATĂ CĂ ȘI TU CONTEZI! Arată că nu mai poți fi prostit cu rotirea la putere, fuga dintr-un partid în altul, demagogie și minciună. Avem nevoie de tine, și TU ai nevoie de tine, așa că nu mai aștepta soluții de la alții, ia taurul de coarne, implică-te !
Nu ți se pare ciudat?
  • deși suntem mulți care gândim la fel, suntem conduși de zeci de ani de aceiași oameni, un mic clan, CARE NU GÂNDESC CA NOI ;
  • deși noi avem puterea de a alege, experiența de până acum a dovedit că în realitate „iese cine trebuie”;
  • deși suntem mulți oameni animați de intenții bune, nu ne putem uni, pentru că cei ce ne conduc ne vor dezbinați și slabi.
Nu te mai lăsa mințit sau manipulat în numele “interesului național”! Se vor prezenta înaintea ta cu aceiași oameni, cerându-ți să votezi “răul cel mai mic”. Te vor minți că, dacă nu ieși la vot
“Puterea va frauda masiv alegerile”
  • ungurii vor vota mai mulți decât românii, și vom fi conduși de unguri!” Fals! Crezi că maghiarii din Covasna și Harghita nu se chinuie ca și noi, cei din restul țării?!
  • aparatul de vot al clanurilor/partid își va scoate votanții la urne și se vor alege singuri.”
Așa conduc ei de 20 de ani, prin frică disperare și lipsă de alternative. Ne-au transformat în țiganii Europei ca să ne umilească și să ținem capul plecat.
E TIMPUL SĂ SCHIMBĂM ASTA!
Să dovedim că ne putem lua țara înapoi!
Propunerea nostră:
  • la alegeri, mergi și boicotează actualele partide de sistem. Nu te mai lăsa cumpărat cu un kil de zahăr și unul de ulei. Votul tau conteaza! Scuipă-l în ochi pe cel ce vrea să te cumpere!
  • IMPLICĂ-TE. ORGANIZEAZĂ-TE. ÎNCHIDE TELEVIZORUL ! Circul politic televizat are scopul de a te scârbi pentru a te ține departe de scena publică. Informează-te din surse independente, prin persoane apropiate sau de pe internet. Citește Constituția, interesează-te cum funcționează Statul, care îți sunt drepturile și reacționează când acestea îți sunt încălcate.
Alege alternativa naționalistă de luptă, credință și demnitate!
Doar așa vom putea să ne ridicăm din starea actuală de iobăgie modernă.
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *