Aberațiile victimizării sioniste: concert cu muzica lui Richard Wagner, anulat datorită “sensibilității” jidănești

Richard Wagner, persona non grata in Israel
Evreii nu pierd nici o ocazie pentru a se tăvăli pe jos, victimizându-se în legătură cu victimele din cel de-al doilea război mondial. Mai nou, Universitatea din Tel Aviv a anuntat ca anuleaza un concert cu muzica lui Richard Wagner, care ar fi urmat sa aiba loc in campusul institutiei, la finalul acestei luni.

In urma unui val de proteste studentesti legate de faptul ca Wagner, compozitorul preferat al lui Hitler, n-a fost niciodata bine primit in Israel, conducerea universitatii a decis sa anuleze si concertul, dar si simpozionul dedicat compozitorului german.

Yonathan Livni, fondatorul Fundatiei israeliene Wagner, a inchiriat auditorium-ul universitatii.

Ulterior, conducerea institutiei l-a acuzat ca nu anuntase ca doreste sa organizeze un simpozion si un concert in centrul carora se afla Richard Wagner, scrie Russia Today.

Atunci cand au fost lipite afise in campus, reactia studentilor a fost destul de negativa pentru a determina conducerea universitatii sa discute anularea evenimentului.

In replica, Livny a afirmat ca tot evenimentul a fost negociat cu directorul Universitatii din Tel Aviv, care stia ca este vorba despre un concert cu muzica lui Richard Wagner.

 Măsura este la fel de aberantă precum ar fi cea de a propune retragerea de pe piața culturală din România a lui Ceaikovski și a tuturor operelor compozitorilor care îi plăceu lui Stalin… doar ca să amintim lumii cât de victime suntem…


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *