Zeci de persoane au protestat vineri în Piața Victoriei împotriva Guvernului. Oamenii, membri ai Asociației Victimelor Mineriadelor, au scandat lozinci împotriva sistemului și i-au acuzat pe cei din executiv că sunt comuniști. Protestatarii susțin că au ieșit în stradă pentru că vor un trai mai bun.

„Nu cumpărăm putere cu mici și cu bere! Jos comuniștii, jos comuniștii!”, au strigat manifestanții.

Oamenii spun că le-a ajuns cuțitul la os și că sunt nemulțumiți de nivelul de trai.

„Am organizat acest protest împotriva Guvernului Ponta. Am sărăcit mai mult. Și împotriva lui Isărescu, nu suntem de acord cu prăbușirea leului, a inflației. Sunt oameni care au rate, care își pierd casele, serviciile. Oamenii au datorii la stat, la bănci. Situația nu mai poate fi acceptată. E un guvern comunist, iar societatea civilă care nu mai acceptă comuniștii, i-am solicitat să vină alături de noi să protesteze împotriva lui Ponta”, a declarat președintele Asociația Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene.

Oamenii au avut pancarte pe care stătea scris “Năstase dictatorul”, “Ponta prințișorul” sau “Guvernul e în vacanță sau în campanie?”.

Liderul Asociației i-a solicitat premierului Victor Ponta să iasă în stradă, alături de oameni, și să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile sale.

„Păpușarul principal este în continuare  Ion Iliescu, deși unii cred că a fost scos din viața politică”, a mai pus Viorel Ene.

Protest în Piața Victoriei

Embed: 
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares