Bianca-Dragusanu-isi-face-operatie-estetica-si-pe-corpul-astralBianca nu încetează să șocheze! Fosta iubită a lui Bote a anunțat azi că vrea să-și facă o operație estetică pe corpul astral, deoarece pe cel fizic chiar nu mai are unde, cu toate eforturile medicilor de a mai găsi un loc unde să-i pună silicon.

„Toată lumea spune că acord prera multă atenție fizicului meu”,explică Bianca, „ei bine, acum o să mă ocup un pic și de latura spirituală. Am stabilit deja data operației la o clinică de chirurgie plastică astrală din Austria – nu mă operez la noi fiindcă vreau să iasă bine, nu să rămân cu cicatrici pe chakre”. Prietenul ei, fotbalistul Adrian Cristea, a declarat că o susține 100% în această decizie: „Bianca are un trup perfect, dar corpul astral lasă de dorit. Are aura prea mică și cam lăsată și îi e teamă să nu se îngrașe, fiindcă la ea în familie există tendința ca după 30 de ani să înceapă să pună kilograme în plus pe corpul astral.”

Mulți dintre apropiații Biancăi cred însă că nu e o idee bună. „Cu câteva luni de exerciții fizice în planul astral ar putea obține aceleași rezultate”, spun ei. „Să meargă la sală și să facă meditație transcedentală, nu să-și bage silicon în aură.”

sursa: timesnewsromans.ro

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares