Vanghelie-va-starpi-toti-intelectualii-din-sectorul-5Dei campania electoral pentru alegerile locale s-a ncheiat, se pare c actualul primar al sectorului 5, le promite alegtorilor marea cu sarea! Marian Vanghelie a declarat azi c, dac mai prinde un mandat la primrie va rezolva odat pentru totdeauna problema intelectualilor n sectorul su.

„Tuturor ne plac intelectualii, dar locul lor nu e printre oamenii din sectorul 5”, spune Vanghelie. „Am primit nenumrate plngeri de la ceteni din Rahova sau Ferentari care au fost agresai cu remarci inteligente sau chiar corectai n vreme ce fceau un dezacord gramatical. Dac mai primesc un mandat, voi avea grij s strpesc aceast plag.”

Edilul se mai plnge i c la el n sector se gsete principalul focar de intelectuali al Capitalei, Universitatea din Bucureti. Contracandidaii primarului spun ns c e vorba doar de promisiuni electorale, dat fiind c ei au date certe conform crora n sectorul 5 nu rezid niciun intelectual, cei care au fost vzui n zon fiind doar rtcii sau n trecere.

sursa: timesnewsroman.ro

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.