Vanghelie promite: „Voi stârpi toți intelectualii din sectorul 5”

Vanghelie-va-starpi-toti-intelectualii-din-sectorul-5Deși campania electorală pentru alegerile locale s-a încheiat, se pare că actualul primar al sectorului 5, le promite alegătorilor marea cu sarea! Marian Vanghelie a declarat azi că, dacă mai prinde un mandat la primărie va rezolva odată pentru totdeauna problema intelectualilor în sectorul său.

„Tuturor ne plac intelectualii, dar locul lor nu e printre oamenii din sectorul 5”, spune Vanghelie. „Am primit nenumărate plângeri de la cetățeni din Rahova sau Ferentari care au fost agresați cu remarci inteligente sau chiar corectați în vreme ce făceau un dezacord gramatical. Dacă mai primesc un mandat, voi avea grijă să stârpesc această plagă.”

Edilul se mai plânge și că la el în sector se găsește principalul focar de intelectuali al Capitalei, Universitatea din București. Contracandidații primarului spun însă că e vorba doar de promisiuni electorale, dat fiind că ei au date certe conform cărora în sectorul 5 nu rezidă niciun intelectual, cei care au fost văzuți în zonă fiind doar rătăciți sau în trecere.

sursa: timesnewsroman.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *