Vanghelie-va-starpi-toti-intelectualii-din-sectorul-5De║i campania electoralŃ pentru alegerile locale s-a ţncheiat, se pare cŃ actualul primar al sectorului 5, le promite alegŃtorilor marea cu sarea! Marian Vanghelie a declarat azi cŃ, dacŃ mai prinde un mandat la primŃrie va rezolva odatŃ pentru totdeauna problema intelectualilor ţn sectorul sŃu.

„Tuturor ne plac intelectualii, dar locul lor nu e printre oamenii din sectorul 5”, spune Vanghelie. „Am primit nenumŃrate plÔngeri de la cetŃ■eni din Rahova sau Ferentari care au fost agresa■i cu remarci inteligente sau chiar corecta■i ţn vreme ce fŃceau un dezacord gramatical. DacŃ mai primesc un mandat, voi avea grijŃ sŃ stÔrpesc aceastŃ plagŃ.”

Edilul se mai plÔnge ║i cŃ la el ţn sector se gŃse║te principalul focar de intelectuali al Capitalei, Universitatea din Bucure║ti. Contracandida■ii primarului spun ţnsŃ cŃ e vorba doar de promisiuni electorale, dat fiind cŃ ei au date certe conform cŃrora ţn sectorul 5 nu rezidŃ niciun intelectual, cei care au fost vŃzu■i ţn zonŃ fiind doar rŃtŃci■i sau ţn trecere.

sursa: timesnewsroman.ro

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares