vanghelie_ingrijorat_de_bacPrimarul reales al Sectorului 5 a tras un semnal de alarm cu privire la preocuparea crescnd a tinerilor din Romnia pentru examenul de Bacalaureat. „M tem c Bacalaureatul a devenit un fenomen de mas n rndul tinerilor”, a explicat Vanghelie. „Peste tot se vorbește numai de Bac, de probe scrise și de examene orale. Nu vreau s exagerez, dar dac o ținem tot așa mine o s vedem la televizor știri despre facultate, Doamne iart-m!”
Vizibil enervat, Marian Vanghelie a fost de prere c dezbaterile despre Bacalaureat distrag atenția publicului de la adevratele probleme. „S nu uitm c e vorba doar de școal și de nimic altceva. Oamenii trebuie s știe c Bacalaureatul nu mai e combinație, frate. Nu faci altceva dect s-ți termini școala, ce mare chestie?! Acum ce mai lipsește, s i premiem pe cei mai buni la nvțtur?”, a ntrebat retoric primarul Sectorului 5.
Pe de alt parte, Marian Vanghelie recunoaște c și pe vremea sa se vorbea despre Bacalaureat, dar mai cu fereal: „Mai ziceam și noi despre Bacalaureat, dar n șoapt. Odat m-au auzit prinții vorbind de Bac, c la a luat, c la n-a luat… Nici nu v spun ce btaie mi-am luat de la tata! Dup btaie, tata mi-a zis ceva ce n-o s uit niciodat: Mareane, dac la a luat și nu l-a prins nimeni, atunci bravo lui, s fie sntos! Dar dac a luat și l-a prins, atunci e ultimul prost, s nu mai umbli cu el!”

sursa: timesnewsroman.ro

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.