vanghelie_ingrijorat_de_bacPrimarul reales al Sectorului 5 a tras un semnal de alarm„ cu privire la preocuparea cresc‚nd„ a tinerilor din Rom‚nia pentru examenul de Bacalaureat. „M„ tem c„ Bacalaureatul a devenit un fenomen de mas„ Ón r‚ndul tinerilor”, a explicat Vanghelie. „Peste tot se vorbește numai de Bac, de probe scrise și de examene orale. Nu vreau s„ exagerez, dar dac„ o ținem tot așa m‚ine o s„ vedem la televizor știri despre facultate, Doamne iart„-m„!”
Vizibil enervat, Marian Vanghelie a fost de p„rere c„ dezbaterile despre Bacalaureat distrag atenția publicului de la adev„ratele probleme. „S„ nu uit„m c„ e vorba doar de școal„ și de nimic altceva. Oamenii trebuie s„ știe c„ Bacalaureatul nu mai e combinație, frate. Nu faci altceva dec‚t s„-ți termini școala, ce mare chestie?! Acum ce mai lipsește, s„ Ói premiem pe cei mai buni la Ónv„ț„tur„?”, a Óntrebat retoric primarul Sectorului 5.
Pe de alt„ parte, Marian Vanghelie recunoaște c„ și pe vremea sa se vorbea despre Bacalaureat, dar mai cu fereal„: „Mai ziceam și noi despre Bacalaureat, dar Ón șoapt„. Odat„ m-au auzit p„rinții vorbind de Bac, c„ „la a luat, c„ „la n-a luat… Nici nu v„ spun ce b„taie mi-am luat de la tata! Dup„ b„taie, tata mi-a zis ceva ce n-o s„ uit niciodat„: Mareane, dac„ „la a luat și nu l-a prins nimeni, atunci bravo lui, s„ fie s„n„tos! Dar dac„ a luat și l-a prins, atunci e ultimul prost, s„ nu mai umbli cu el!”

sursa: timesnewsroman.ro

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares