introducere rapcea.ro: n partea a III-a a materialului pe tema evenimentelor din 13-15 iunie 1990, n continuarea expunerii memorialistice condensate n articoleleCIUMA ROSIE REVINE Arc peste timp 13-15 iunie 1990 – iunie 2012șiREPRESIUNEA – GENOCID, dl Ene Viorel președintele Asociației Victimelor Mineriadelor, participant direct la momentele relatate,trage concluzii amare și extem de scurte, ce ne duc cu gndul la vorba, rostit cu nduf de filosoful creștin și lupttorul anticomunist Petre Țuțea, imediat dup aflarea rezultatului alegerilor din “Duminica Orbului” (20 mai 1990): “Am fcut 13 ani de pușcrie pentru un popor de idioți”. Sau, stupid people, cum ne numea ironic Silviu Brucan. Ne vom deștepta oare vreodat ?!

 

Aducerea in Bucuresti de catre Ion Iliescu si camarila sa peste 20.000 de mii de fesenisti a insemnat apogeul represiunii neocomuniste.

Dupa uciderea cu sange rece a zeci sau chiar mii de oameni neinarmati in noaptea de 13/14 iunie 1990 de catre armata si politie (militie) a urmat ocuparea Bucurestiului de hoardele feseniste – dintre care aproximativ 10.000 erau mineri- 5000 din Valea Jiului condusi de catre Cozma Miron.

Violentele de neimaginat in lumea civilizata au lasat in urma peste 100 de morti, 746 de raniti, peste 1000 de retinuti ilegali in ,,lagrele’’ de la Magurele si Baneasa (unitati militare).

 

Plangerile penale formulate de Asociatia Victimelor Mineriadelor 1990-991 din Romania au fost anulate de catre ,,CORUPTA JUSTITIE ROMANA’’.

Cei vinovati de GENOCIDUL si REPRESIUNEA din IUNIE 1990, recent au preluat oficial PUTEREA in Romania.

 

Ponta, Hrebenciuc, Dan Voiculescu conduc in momentul de faț țara noastra si ne pregatesc un viitor luminos prin srcire, corupție si rapt.

Iliescu conduce din umbr nbușirea ultimelor urme de democratie și totul sub tutela binevoitoare a Americii si Uniunii Europene.

Lupta noastra si a tinerilor din 1990, pasnica, pentru democratie impotiva comunismului si neocomunistilor astazi 13 iunie 2012 a luat sfarsit.

Dumnezeu sa ne lumineze mintile.

Ene Viorel

Presedintele Asociatiei Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares