Imi permit sa public comment-ul lui theothersarshi, pentru ca mi se pare de foarte mare bun simt 🙂
Scuze, Mihai, ca am luat initiativa asta fara sa te intreb inainte, dar nu ma pot abtine 😀
Felina

Ce mai fac plagiatorii de la MISA?….

Uite ca fac comentarii despre cat de rusinos e plagiatuL! Altora, evident.

Ultimul articol de pe YE, despre Ponta, pe care il gasiti aici: http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7150

spune:

“În ultimele zile a izbucnit un nou scandal care îi are în centru pe Ponta și Năstase și care este descalificant și rușinos pentru premierul român și deopotrivă pentru fostul premier, adică pentru cei doi, Ponta și Năstase. Astfel, presa internațională a revelat faptul că așa-zisa teză de doctorat al lui Ponta (care l-a avut conducător de doctorat pe Năstase) este în realitate un plagiat.”

Plagiat!? Stiu misanii ce este plagiatul? Poate e o greseala, au preluat stirea, pentru ca Intenselight a demonstrat foarte clar ca (cel putin) unele din lucrarile lui GB sunt plagiate, dar misanii n-au percutat la subiect.

“Conform definiției academice a termenului, chiar și numai câteva fraze copiate din alte lucrări sunt suficiente pentru a încadra o lucrare în categoria rușinoasă a plagiatului.”

Categoria rusinoasa a plagiatului?! Unde esti tu, Lorelei Doamna, ca punand mana pe ei, sa-i imparti in doua cete: in scrantiti si in cei care nu pricep ca informatia e informatie si trebuie sa ajunga la oameni indiferent cum!

“În cazul lui Ponta însă, este vorba de 130 de pagini copiate din alte trei cărți ale unor juriști români, publicate cu câțiva ani înainte ca Ponta să-și „scrie” teza.”

Ce coincidenta! Cam in aceeasi masura copiaza si Gregorian Bivolaru, din cartile altor oameni preocupati de spiritualitate si spiritualisme, publicate cu cativa ani (sau mai multi ani) inainte ca “domnul profesor” Gregorian Bivolaru sa-si “scrie” cartile.

Articolul continua:
“În loc să reacționeze demn sau inteligent, atât Ponta, cât și mentorul său, Adrian Năstase, au pus eterna placă a văicărelii – altfel spus, dau vina pe președintele Băsescu, care chipurile ar fi fabricat acest scandal.”

Nu ca misanii, care au reactionat demn si inteligent si au ignorat in mare parte articolele lui Intenselight, si pana la urma l-au dat afara pe Rapcea, ca, vai ce ne facem, Rapcea e un carcotas rau, rau, rau. :((

“Indiferent de responsabilitatea pe care o poate avea sau nu Băsescu în scoaterea la lumină a plagiatului lui Ponta (și aceasta în presa internațională, ca să fie și mai usturător pentru el), faptele sunt fapte și Ponta se pare că și-a obținut în mod ilicit titlul de doctor, deoarece în România, ca în majoritatea țărilor de pe glob, plagiatul este ilegal.”

Iar cartile pe care le da GB nu sunt ilegale, nu, pentru ca ele nu contin plagiat, ci Tehnica Suprema de Prelucrare a Datelor Celorlalti Fara Datul Surselor, Doar Traducand Cam Mot-a-mot, Cu Exceptia Pasajelor Care Nu Ne Plac, Pe Care Le Schimbam, Ca Doar Nu-i Fizica Sa Fie Necesara Exactitatea. (marca inregistrata la OSIM)

“Ponta a declarat în plus, în mod penibil, gratuit și ridicol că el „nu ține la titlul de doctor” și că poate să renunțe la el oricând, dovedind astfel – așa cum ar spune toți cei care și-au obținut titlul de doctor după ani muncă, cu eforturi și sacrificii – că el într-adevăr n-a muncit deloc pentru acest doctorat.”

Ponta renunta la diploma, ca nu-l intereseaza. Dar Gregorian Bivolaru, de ale carui diplome s-a vorbit atata, si care inca pretinde ca ar fi membru al IYF, si ca MISA face parte din IYF, nu renunta la nimic! Normal. Pentru ca Ponta e slab, nu ca Gregorian Bivolaru, care tine cu dintii de un lucru chiar si atunci cand este demonstrat ca fiind fals.

“De parcă titlul de doctor e ceva la care să poți renunța, dacă la un moment dat nu mai ai chef să fii doctor.”

Da, ma, Ponta. Faptul ca esti doctor pentru ca indrumatorul nu ti-a spus cum sa citezi din alte lucrari, sau pentru ca ai plagiat, e o rusine foarte mare. E mult mai mare decat cea de a te declara profesor de yoga fara nicio baza reala (s-a vorbit de diplomele alea…)

“E vorba totuși de o gravă încălcare atât a legislației în vigoare, cât și a celor mai elementare reguli etice și morale.”

Ponta e o oala sparta, spuneau misanii. Nu ca noi, care suntem un ciob intreg!

“În mod normal, Ponta ar trebui să își prezinte demisia și nu să fie tot el cel care face scandal!”

Da! Ia aminte de la Gregorian Bivolaru, Ponta! Care in momentul in care s-a demonstrat ca si-a plagiat cursurile si cartile si ca una din carti e tradusa cu fabulatii bivolariene l-a dat afara de la curs pe cel responsabil cu raspandirea demonstratiei! Eu zic sa nu permiti nimanui de la Nature sa intre in Romania.

“Mentorul său, Adrian Năstase, ar fi trebuit să fie primul care să se sesizeze și să sancționeze acest plagiat și ar fi trebuit să facă aceasta chiar din faza elaborării lucrării de doctorat.”

Corect din punct de vedere academic, dar ciobul spart de Yogaesoteric nu pare sa aiba simtul ironiei.

“În loc să facă aceasta, Năstase a sărit în apărarea lui Ponta, cu declarații ridicole care aruncă praf în ochii publicului necunoscător (chipurile, limbajul juridic este rigid și termenii nu pot fi înlocuiți, de aceea există 130 de pagini identice cuvânt cu cuvânt)”

Si limbajul spiritual e rigid, iar termenii nu pot fi inlocuiti, nu? Si nici referintele date. Referintele date sunt demoniace si materialiste si cine le da pierde din vedere aspectul spiritual-subtil al lucrurilor.

Yogaesoteric ar trebui sa-i explice lui Ponta ca se mai poate scapa (inca!) daca sustine ca legile statului se autotranscend si ca cei care scriu despre ele nu e necesar sa se coboare la nivelul de a le respecta.

“Ne întrebăm, este oare posibil ca Ponta și Năstase să aibă tupeul și nesimțirea încât să rămână pe scena politică după acest scandal descalificant?”

Ne intrebam si noi, in personalitatile noastre multiple care scriu la calculator acum, oare de ce se mira YE, cand Gregorian Bivolaru face mult mai rau, de mult mai mult timp?

“Cunoscând personajele, nu ne-ar mira deloc această opțiune a lor.”

Intr-adevar, cunoscand personajele, nu ma mira prea tare insa faptul ca esotericii, reprezentati de George Preda, nu vad ironia acestui articol absolut deloc.

by theothersarshi

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares