Cele mai periculoase 10 droguri cu nume de vedetă

Adrian Pill-ul Minune - Este un halucinogen care îți creează iluzia de șmecherie. Consumatorii ajung la un nivel ridicat de paranoia și încep să vadă dușmani în orice și în oricine. Impulsuri agresive: ai vrea ca dușmanii să moară. Consumatorii își pierd treptat și noțiunea banului.

Crin AntonXanescu - Este un somnifer extrem de puternic. A nu se consuma înainte de a conduce… un partid. Creează senzația iluzorie de putere, dar după abuz începi să pierzi controlul.

Corneliu Valium-BarbiTudorice - Drog din categoria etnobotanicelor. Te prăjește din prima. Provoacă reacții necontrolate ale sistemului extrem de nervos. Simptomele pot fi ușor confundate cu Sindromul Tourette. Consumatorii îl văd pe Iisus urmărit de un grup de maimuțe conduse de Spiderman sau se cred extramarțieni. Dependenții refuză medicația și spitalizarea.

Acidul Mircea Badea (AMB) - Te face să te simți suprauman. Cauzează nervozitate puternică. Stârnește în tine impulsuri sexuale bizare: faci o obsesie pentru fundul șefului. Mai multi pacienți au ajuns la spital cu întinderi musculare la gambe, fiind găsiți în stare inconștientă întinși pe doua scaune, în șpagat.

Ceaiul din Florin de Piersic sau serul adevărului și neadevărului este un compus natural care te face să dai din gură necontrolat. Amintirile vin în valuri și nu se mai opresc. Adesea  consumatorii devin agresivi: ajung să bată câmpii.

Ciuperca de Zăvorancă provoacă isterie și demența, adică reușește să te scoată din Pepe. E folosită și de vraci și vrăjitoare pentru a scoate inteligența din om. Dependenții ajung să piardă canapeaua, frigiderul, televizorul și alte bunuri din casă.

Adrian Nextrase - Foarte consumat de către cei cu frică de spații închise (claustrofobi). Se administrează sub formă de supozitor. Intră direct în DNA-ul uman. Ajunge foarte curând în celule.

Timbrul EBA (LSD-EBA) este un tranchilizant care se ține sub limbă, primul efect fiind paralizia limbii române. Copiii cu părinți alcoolici sunt mai predispuși.

Coca-Inna - Varianta primară a Timbrului EBA, care paraliza doar limba engleza.

MarijOana Roman - Este o plantă carnivoară care crește enorm pofta de mâncare și creează o permanentă senzație de foame. Joint-urile de MarijOana Roman se ruleaza în lipii foarte mari și cu de toate. Drogul relaxează mușchii burții și te face indiferent la kilogramele în plus.

sursa: timesnewsroman.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *