Băsescu a sunat la Ambulanță să se intereseze de starea revolverului lui Năstase

Imediat după ce tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase a eșuat, șeful statului a sunat la Spitalul de Urgență Floreasca: „Am fost informat că domnul Adrian Năstase a fost adus la dumneavoastră după ce s-a împușcat de două ori în gât. Îmi puteți spune în ce stare se află acum revolverul? Ce spun medicii, va mai putea fi folosit o dată?”
Îngrijoratea președintelui a mers chiar mai departe, el insistând să stea de vorbă și cu polițistul care a asistat la scena sinuciderii. Declarația polițistului l-a dezamăgit puțin pe Băsescu, deoarece se pare că revolverul a fost scăpat din mână și a căzut pe jos: „Revolverul a suferit un traumatism destul de puternic”, spune ofițerul, „dar o echipă de armurieri face tot ce e omenește posibil pentru ca în cel mai scurt timp el să poată fi folosit din nou.”
Pe de altă parte, medicii de la Spitalul Floreasca spun că pacientul Adrian Năstase este stabil și în maxim două săptămâni el va putea să-și ridice mâna și să-și miște degetul arătător.

Totuși, chiar dacă operația fostului premier Adrian Năstase s-a încheiat cu succes, medicii spun că greul abia acum începe. Mai exact, Năstase va avea nevoie de o nouă operație, mult mai complicată decât prima.

„Suferă de o problemă gravă, genul de care nu poate scăpa în România”, au explicat medicii. „Nici un spital de la noi nu dispune de aparatura sau specialiștii necesari unei astfel de operații”, a precizat și Ioan Lascăr, medicul chirurg care l-a operat pe Năstase.

Operația nu va putea efectuată nici măcar în Europa sau SUA. „Am vorbit la clinici din Austria, Elveția, Germania, chiar și din Statele Unite și nicăieri nu se întrunesc condițiile de care are nevoie Adrian Năstase. Singurele clinici pe gustul nostru se află în țări cu care România nu are tratat de extrădare. Adrian Năstase va fi transferat la o astfel de clinică, undeva în America de Sud sau Africa”, au explicat apropiații fostului premier.

9 lucruri pe care nu le știai despre condamnarea lui Adrian Năstase

 Soția fostului premier, Dana, l-a întrebat ce are la pușcărie și nu găsește și acasă
 În închisoare este deja cunoscut drept “Năstase Patru Celule”
 Dana Năstase se teme că de fapt pedeapsa soțului ei nu e decât o formă de turism sexual.
 Adrian Năstase a fost indignat când a aflat că a primit o celulă cu paturi suprapuse când el ceruse pat dublu, conjugal
 Fostul premier a promis acum câțiva ani că va ieși cu mâinile legate din politică
 Năstase a recunoscut că mulți prieteni i-au recomandat să nu intre în pușcărie, fiindcă asta o să îi afecteze imaginea
 Colegii de celulă sunt curioși dacă pe ei îi va invita Năstase să-i numere ouăle
 Nevastă-sa i-a spus că poate să facă orice în celulă, numai să aibă grijă să se protejeze
 Cătălin Botezatu i-a transmis că și lui anii de pușcărie i s-au părut cei mai frumoși ani din viață și să încerce să se bucure de ei cât poate

sursa: timesnewsroman.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *