Pedeapsa primit de Adrian Nstase n dosarul “Trofeul Calitții” (are și destinul umorul su, nu !?) m-a surprins plcut. Adrian Nstase n-a fost judecat și condamnat n dosarele babane, alea n care PSD-ul, sub conducerea sa, a devalizat economia național, furnd mai tot ce se putea fura. Nu l-a condamnat nici mcar n dosarul “mtușei Tamara”și nici n altele, mai grele, mușamalizate de procurorii de sub comanda lui. Acest belfer care ne invita ironic s i numrm oule, acest Alibaba al hoților PSD-iști, care n “stenogramele PSD-ului” (niciodat negate la nivel oficial) fcea planul cincinal al hoțiilor n avans (ce mai rmsese de furat – v mai amintiți capitolul despre privatizarea spitalelor !?), a fost lovit de coada marmotei Justiției, care cu mnuțele ei mici i-a “mpachetat” frumușel, ca n reclam, doi ani de “concediu” la umbr, cu niște bieți veseli, care abia așteapt s l caute la “ciocolat”. Acu, niște impediemente la acest concediu tot au intervenit. Cand s primeasc biletul de plecare spre concediul binemeritat, Adrian Nstase s-a isterizat, zice-se, fcnd buba la gt cu o jucrie despre care nimeni nu se ntreab ce cuta acolo (avea sau nu avea permis pentru o astfel de arm ?!). Istericalele de genul sta sunt penibile, deoarece demonstreaz mai mult dect niște poze cu scene homosexuale, latura de cocot penibil, lipsit de demnitate și curaj, a actorului acestei melodrame ieftine. Personal, consider c este o lașitate s NCERCI s ți iei viața, așa, la modul demonstrativ, cu harfe de primadon ieftin de pe centur. Ori ești brbat și o faci pe bune, n singurtate, departe de familie (dac vrei s nu i traumatizezi cu gestul tu penibil), ori ești cocot masculin, fr coloan și fr demnitate, și te dai n spectacole ieftine, fiind scos pe targ cu fularul la gt (nici mcar pansat). Mie personal, toat povestea cu fularul mi pute a punere n scen a unei melodrame ieftine, menite s atrag compasiunea publicului, care s i cera Cezarului de la Cotroceni un salvator deget n sus, pus eventual pe un decret de grațiere. Eu nu cred c Nstase a avut curajul s se mpuște n gt sau n orice alt parte a corpului su prețios ngrijit, pentru doar doui ani de prnaie. n mod normal, anul de detenție se calculeaz la 8 luni. La vrsta lui AN (62 de ani), anul penitenciar are 4 luni. Deci omul are n realitate de executat doar 8 luni mititele, cu miros mbietor (pentru unii) de brbați virili care abia așteapt s execute la dușuri un fisting, c de deep throat se pare c nu mai poate fi vorba J

Dac mai iese și la dat cu mtura prin curtea nchisorii (singura munc cinstit pe care cred c a fcut-o vreodat !) , și va mai cștiga o zi jumate la ziua de munc ! S nu mai vorbim de faptul c va primi sotto regim deschis, asta nsemnnd inclusiv mici vacanțe acas, cnd i se face dor de fumat o pip n biroul lui cu tablouri scumpe și crți rare ! Pi, și pentru atta lucru merit s ți faci guri n gt ? Nu ți ajung alea fcute de natur !? Nebunatic mic !

Evident, o s sar unii care o s zic: ce dement și Rapcea sta, b ! Nu i e și lui un pic de mil ! A ajuns omul la spital de disperare și el d cu bolovanu acu, n loc s compasioneze cu familia, antenele și tot poporu de 20 de ciumpalaci strnși la Universitate !

DA M ! Nu mi-e mil ! C nici lui și alor lui nu le-a fost de noi cnd ne-au furat viitorul, cnd ne-au obligat la nc n-șpe ani de neocomunism. Și DA, aș vrea s i vd n pușcrie, alturi de Nstase, și pe taica Iliescu, care le-a mncat zilișoarele la propriu amrților lora cu rivuluția și Minieriadele, și pe mincinosu de Ponta, și pe Crin, și pe Patriciu, și pe Vntu, și pe Bittner, și pe Bsescu, Udrea, Cocoș, și toți cei de-o mam cu ei ! Pușcria e prea blnd pentru tot ce ne-au fcut nenorociții știa n ultimii 22 de ani. Ne-au furat prezentul și ne fur n continuare viitorul. M piș și scuip pe mormntul lor de javre ordinare, care și-au urmrit numa interesul lor și nu i-au auzit pe amrții care stau nchiși 7 ani c au furat o pine pentru copii. Care nu l-au auzit pe disperatu la care s-a aruncat de la balcon c i-au tiat indemnizația copilului handicapat. Care nu aud cum geme țara asta, cu pensionari care se arunc pe geam de disperare c nu mai au ce mnca.

nc o dat, m minunez de madam Justiția. nseamn c nc avem speranț s ieșim din ccat. La mai mare. Hai cu Iliescu, și tot restu !

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.