Pedeapsa primită de Adrian Năstase în dosarul “Trofeul Calității” (are și destinul umorul său, nu !?) m-a surprins plăcut. Adrian Năstase n-a fost judecat și condamnat în dosarele babane, alea în care PSD-ul, sub conducerea sa, a devalizat economia națională, furând mai tot ce se putea fura. Nu l-a condamnat nici măcar în dosarul “mătușei Tamara”și nici în altele, mai grele, mușamalizate de procurorii de sub comanda lui. Acest belfer care ne invita ironic să îi numărăm ouăle, acest Alibaba al hoților PSD-iști, care în “stenogramele PSD-ului” (niciodată negate la nivel oficial) făcea planul cincinal al hoțiilor în avans (ce mai rămăsese de furat – vă mai amintiți capitolul despre privatizarea spitalelor !?), a fost lovit de coada marmotei Justiției, care cu mânuțele ei mici i-a “împachetat” frumușel, ca în reclamă, doi ani de “concediu” la umbră, cu niște băieți veseli, care abia așteaptă să îl caute la “ciocolată”. Acu, niște impediemente la acest concediu tot au intervenit. Cand să primească biletul de plecare spre concediul binemeritat, Adrian Năstase s-a isterizat, zice-se, făcând buba la gât cu o jucărie despre care nimeni nu se întreabă ce căuta acolo (avea sau nu avea permis pentru o astfel de armă ?!). Istericalele de genul ăsta sunt penibile, deoarece demonstrează mai mult decât niște poze cu scene homosexuale, latura de cocotă penibilă, lipsită de demnitate și curaj, a actorului acestei melodrame ieftine. Personal, consider că este o lașitate să ÎNCERCI să îți iei viața, așa, la modul demonstrativ, cu harfe de primadonă ieftină de pe centură. Ori ești bărbat și o faci pe bune, în singurătate, departe de familie (dacă vrei să nu îi traumatizezi cu gestul tău penibil), ori ești cocotă masculină, fără coloană și fără demnitate, și te dai în spectacole ieftine, fiind scos pe targă cu fularul la gât (nici măcar pansat). Mie personal, toată povestea cu fularul îmi pute a punere în scenă a unei melodrame ieftine, menite să atragă compasiunea publicului, care să îi ceraă Cezarului de la Cotroceni un salvator deget în sus, pus eventual pe un decret de grațiere. Eu nu cred că Năstase a avut curajul să se împuște în gât sau în orice altă parte a corpului său prețios îngrijit, pentru doar doui ani de pârnaie. În mod normal, anul de detenție se calculează la 8 luni. La vărsta lui AN (62 de ani), anul penitenciar are 4 luni. Deci omul are în realitate de executat doar 8 luni mititele, cu miros îmbietor (pentru unii) de bărbați virili care abia așteaptă să execute la dușuri un fisting, că de deep throat se pare că nu mai poate fi vorba J

Dacă mai iese și la dat cu mătura prin curtea închisorii (singura muncă cinstită pe care cred că a făcut-o vreodată !) , își va mai câștiga o zi jumate la ziua de muncă ! Să nu mai vorbim de faptul că va primi sotto regim deschis, asta însemnând inclusiv mici vacanțe acasă, când i se face dor de fumat o pipă în biroul lui cu tablouri scumpe și cărți rare ! Păi, și pentru atâta lucru merită să îți faci găuri în gât ? Nu îți ajung alea făcute de natură !? Nebunatică mică !

Evident, o să sară unii care o să zică: ce dement și Rapcea ăsta, bă ! Nu îi e și lui un pic de milă ! A ajuns omul la spital de disperare și el dă cu bolovanu acu, în loc să compasioneze cu familia, antenele și tot poporu de 20 de ciumpalaci strânși la Universitate !

DA MĂ ! Nu mi-e milă ! Că nici lui și alor lui nu le-a fost de noi când ne-au furat viitorul, când ne-au obligat la încă n-șpe ani de neocomunism. Și DA, aș vrea să îi văd în pușcărie, alături de Năstase, și pe taica Iliescu, care le-a mâncat zilișoarele la propriu amărâților ălora cu rivuluția și Minieriadele, și pe mincinosu de Ponta, și pe Crin, și pe Patriciu, și pe Vântu, și pe Bittner, și pe Băsescu, Udrea, Cocoș, și toți cei de-o mamă cu ei ! Pușcăria e prea blândă pentru tot ce ne-au făcut nenorociții ăștia în ultimii 22 de ani. Ne-au furat prezentul și ne fură în continuare viitorul. Mă piș și scuip pe mormântul lor de javre ordinare, care și-au urmărit numa interesul lor și nu i-au auzit pe amărâții care stau închiși 7 ani că au furat o pâine pentru copii. Care nu l-au auzit pe disperatu ăla care s-a aruncat de la balcon că i-au tăiat indemnizația copilului handicapat. Care nu aud cum geme țara asta, cu pensionari care se aruncă pe geam de disperare că nu mai au ce mânca.

Încă o dată, mă minunez de madam Justiția. Înseamnă că încă avem speranță să ieșim din căcat. La mai mare. Hai cu Iliescu, și tot restu !

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares