Ce fel de vânător ratează de la o distață așa de mică?
Din empatie, când am auzit vestea, m-am împușcat și eu fix în gât, cu două shoturi de jagermeister, calibrul 40 ml.
Nici măcar nu știu în ce fel să mă apropii de subiectul ăsta. Pe de-o parte e penibil și tre să facem mișto de el, că s-a zgâriat la gât și a făcut bubița, și e de râs.
Pe de altă parte trebuie să fim triști. E o tentativă de sinucidere, totuși.
Cred că o atitudine care să le înglobeze pe amândouă ar fi “e trist că doar s-a zgâriat la gât”.
Dar cel mai trist e că acum tot subiectul o să fie tratat pe partea socială. Empatie, dramă de familie, vai săracu. Deja e irelevant că e un corupt condamnat.
Și multă ștangă în gât lu’ Ponta, care reușește să găsească latura politică în orice și vinovatul Băsescu. “Ești mulțumit, Băsescu, că s-a împușcat Bombonel?”.
Totul e vina lui Băsescu. Chiar și plagiatura lui bășită, de care o să uite toată lumea, fiind îngropată de căcatul ăsta mai mare, e vina lui Băsescu. Că la ordin politic a fost scos fix acum doctoratul copy-paste pe interval.
Da. Chiar cred că scandalul cu plagiatura a pornit pe comandă politică.
Dar asta nu face doctoratul ăla mai puțin plagiat. E ca și cum m-ar prinde păduraru’ violand un urs și aș răcni că m-a urmărit că are ceva cu mine. Da. Poate m-a urmărit că are ceva cu mine, da’ nu m-a luat el de pulă și a băgat-o un în urs. Plagiatul e plagiat.
Cred că și dacă ar veni extratereștri să ne fută în cur cu puli laser, Ponta ar urla, în timp ce e dublu penetrat: “SPER CĂ EȘTI MULȚUMIT, TRAIAN BĂSESCU. ASTA VOIAI, NU? SĂ FIE TOT MAPAMONDUL FUTUT ÎN CUR DE EXTRATERȘTRI CU PULI LASER!”
Și Antonescu ar fi la 5 metri în spate: “Abia m-am trezit și nu știu despre ce e vorba, dar sunt complet de acord cu Ponta”.
Dar să ne întoarcem la Bombonel. Bombonel e un băiat deștept. Știe unde e poziționată sfecla pe om și cum să o ochească. Dacă voia să se sinucidă, reușea. Nu e mare filosofie. Nu poți să te sinucizi puțin. Nu e ca și cum și-a pus țeava pe frunte și a decis brusc “băi, asta ar fi o sinucidere prea multă. Hai să mă sinucid puțin, numai în gât”. Bine că n-a sărit pe geam de la etajul 1, să-și umfle o articulație. sau să se spânzure de-o pulpă.
Deci n-a fost nici o tentativă de sinucidere. A fost o reușită de dramatizare.
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares