Asociația Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romnia, mpreun cu alte ONG-uri, organizeaz astzi luni 25 iunie 2012 ntre orele 15.00-16.00, n Bucureti, pe trotuarul din fata sediului Președenției Romniei – Palatul Cotroceni, o adunare public.

Cu prilejul ntrevederii pe care o vom avea cu Președintele Traian Bsescu, vom cere ca acesta s resping cererea de grațiere a infractorului Adrian Nstase. Amintim faptul c acest infractor de drept comun, condamnat definitiv și irevocabil ntr-un dosar de corupție, caut prin tot felul de tertipuri s evite executarea binemeritatei pedepse cu pușcria.

Adrian Nstase a ocupat n perioada guvernului provizoriu FSN din 1990 funcția de purttor de cuvnt al Guvernului Iliescu-Roman, fiind responsabil alturi de ceilalți lideri FSN de organizarea represiunii sngeroase din iunie 1990, cunoscut sub numele de Mineriada 13-15 iunie 1990.

Iat c Justiția Divin și-a gsit ecoul n Justiția Romn, chiar dac mai trziu, dup 22 de ani de la crimele din Piața Universitții, și sperm ca ea s nu se opreasc doar aici. Ion Iliescu, Petre Roman și alții și așteapt n continuare “rsplata” pentru crimele lor.

Ndjduim c Președintele tuturor romnilor, dl. Traian Bsescu, se va ralia acestui act de justiție și nu va interveni mpotriva ducerii lui la bun sfrșit. Sufletele celor uciși n Mineriad și lacrimile copiilor rmași orfani n urma genocidului din Piața Universitții, cer DREPTATE și pedepsirea celor vinovați.

 

Președinte AVMR

Ene Viorel

,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.