O dara mare de foc a luminat cerul in regiunea Western Australia din continentul sudic timp de 20 de minute, explicația oficial„ dat„ de autorit„ți fiind c„… un obiect†ciudat†care a intrat in atmosfera terestra s-a aprins si a cazut in ocean TIMP DE 20 DE MINUTE – c„ci at‚t a durat fenomenul !.

Locuitorii din Perth au dezbatut indelung cauza cerului ce parea in flacari. Daca ar fi fost un meteorit, acesta ar fi fost vazut un timp foarte scurt, pe cand dara de foc a persistat vreme de 20 de minute in atmosfera, potrivit†Daily Mail.

O imagine a acestui†fenomen†surprinsa de un localnic arata o “linie arzanda”. “O dara ciudata s-a vazut pe cer, in noaptea trecuta, la Cottesloe”, a spus acesta.

Meteoritii sunt fragmente de roca ce provin din†spatiu†si care intra in atmosfera Pamantului, apoi se prabusesc. Publicatia australiana Perth Now a anuntat ca obiectul ar fi fost un astfel de meteorit, deși nu au putut furniza o explicație științific„ privind durata fenomenului și amploarea acestuia.

Traseul de foc a durat aproximativ 20 de minute. Parea format din niste vapori. Dara era rosie, portocalie si galbena si destul de frumoasa“, a declarat Daniel Jongue, managerul unei cafenele din Perth.

Dat„ fiind distanța de la care se presupune c„ a fost observabil fenomenul (c‚țiva zeci de kilometri), ipoteza asteroidului este neverosimil„ – au declarat experții. Un asteroid care s„ produc„ un astfel de efect ar fi trebuit s„ aib„ o m„rime colosal„, iar impactul cu P„m‚ntul ar fi fost cu siguranț„ resimțit.

Pe de alt„ parte, este cunoscut faptul c„ armata american„ desf„șoar„ operațiuni și teste Ón zona respectiv„, localnicii din Perth fiind siguri c„ fenomenul observat de ei nu este altceva dec‚t efectului vreunui experiment militar secret.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares