O dara mare de foc a luminat cerul in regiunea Western Australia din continentul sudic timp de 20 de minute, explicația oficialŃ datŃ de autoritŃți fiind cŃ… un obiectáciudatácare a intrat in atmosfera terestra s-a aprins si a cazut in ocean TIMP DE 20 DE MINUTE – cŃci atÔt a durat fenomenul !.

Locuitorii din Perth au dezbatut indelung cauza cerului ce parea in flacari. Daca ar fi fost un meteorit, acesta ar fi fost vazut un timp foarte scurt, pe cand dara de foc a persistat vreme de 20 de minute in atmosfera, potrivitáDaily Mail.

O imagine a acestuiáfenomenásurprinsa de un localnic arata o “linie arzanda”. “O dara ciudata s-a vazut pe cer, in noaptea trecuta, la Cottesloe”, a spus acesta.

Meteoritii sunt fragmente de roca ce provin dináspatiuási care intra in atmosfera Pamantului, apoi se prabusesc. Publicatia australiana Perth Now a anuntat ca obiectul ar fi fost un astfel de meteorit, deși nu au putut furniza o explicație științificŃ privind durata fenomenului și amploarea acestuia.

Traseul de foc a durat aproximativ 20 de minute. Parea format din niste vapori. Dara era rosie, portocalie si galbena si destul de frumoasa“, a declarat Daniel Jongue, managerul unei cafenele din Perth.

DatŃ fiind distanța de la care se presupune cŃ a fost observabil fenomenul (cÔțiva zeci de kilometri), ipoteza asteroidului este neverosimilŃ – au declarat experții. Un asteroid care sŃ producŃ un astfel de efect ar fi trebuit sŃ aibŃ o mŃrime colosalŃ, iar impactul cu PŃmÔntul ar fi fost cu siguranțŃ resimțit.

Pe de altŃ parte, este cunoscut faptul cŃ armata americanŃ desfŃșoarŃ operațiuni și teste ţn zona respectivŃ, localnicii din Perth fiind siguri cŃ fenomenul observat de ei nu este altceva decÔt efectului vreunui experiment militar secret.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares