:Happy-Grin:

Proaspt intrat n rolul de preedinte, Crin Antonescu s-a apucat s fac o serie de schimbri! Liberalul a anunat c vrea s ia i ultimele atribuii de la Curtea Constituional a Romniei i s le transfere ctre o instituie cu adevrat independent de orice fel de presiuni politice, dar n acelai timp i competent indiferent de problema care i este supus ateniei:Sinteza Zilei.

Potrivit preedintelui interimar, “n toi aceti ani, Curtea Constituional nu a reuit nicio clip s dea impresia de echilibru i echidistan pe care o d Mihai Gdea. Nu mai spun c nu am vzut nici mcar un judector de la CCR s umble cu laptopul dup el tot timpul i s pun fiiere audio n timpul edinelor sau s explice sentina la tabl, cu markerul, un semn clar c oameni ca Zegrean sau Iulia Motoc nu erau potrivii pentru un asemenea rol. Cnd o s aib i CCR un geniu de talia i modestia lui Victor Ciutacu, poate mai vorbim”

Specialitii n drept salut decizia lui Crin Antonescu drept binevenit, spunnd c oricum de ani buni deciziile luate la Sinteza Zilei erau mult mai importante pentru politicienii din Romnia dect cele ale Curii Constituionale pe care doar Traian Bsescu le mai bga n seam din cnd n cnd.

sursa: timesnewroman.ro

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.