Daniel Morar, procurorul-║ef al DNA, a anun■at azi cŃ institu■ia pe care o conduce va lansa un CD cu cele mai bune interceptŃri telefonice fŃcute ţn ultimii 10 ani. „E o simplŃ mŃsurŃ prin care vrem sŃ amortizŃm cheltuielile care au fost fŃcute pentru ascultarea romÔnilor. Pentru cŃ, ţn caz cŃ nu ║tia■i, ţn ultimii ani s-au cheltuit sume fabuloase pentru asta”, a explicat Morar.

El a dat asigurŃri cŃ pe CD se vor regŃsi cei mai importan■i politicieni romÔni, cu excep■ia lui Traian BŃsescu. „Fiind vorba de pre║edintele ■Ńrii, l-am exclus din selec■ie. Plus cŃ nu mi se pare corect sŃ exploatŃm ce spune omul la be■ie, cum s-a ţntÔmplat de foarte multe ori ţn cazul domnului BŃsescu”, ║i-a motivat op■iunea ║eful DNA.

El s-a arŃtat totodatŃ ţncrezŃtor cŃ CD-ul va deveni cel mai ascultat produs media al verii. „Pute■i deja sŃ uita■i de «Vara nu dorm», vom sparge toate topurile cu interceptŃrile noastre. Mai ales cŃ nu avem rivali pe ni║a noastrŃ, succesul produsului este garantat”, s-a lŃudat Morar.

sursa: timesnewroman.ro

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares