Daniel Morar, procurorul-șef al DNA, a anunțat azi că instituția pe care o conduce va lansa un CD cu cele mai bune interceptări telefonice făcute în ultimii 10 ani. „E o simplă măsură prin care vrem să amortizăm cheltuielile care au fost făcute pentru ascultarea românilor. Pentru că, în caz că nu știați, în ultimii ani s-au cheltuit sume fabuloase pentru asta”, a explicat Morar.

El a dat asigurări că pe CD se vor regăsi cei mai importanți politicieni români, cu excepția lui Traian Băsescu. „Fiind vorba de președintele țării, l-am exclus din selecție. Plus că nu mi se pare corect să exploatăm ce spune omul la beție, cum s-a întâmplat de foarte multe ori în cazul domnului Băsescu”, și-a motivat opțiunea șeful DNA.

El s-a arătat totodată încrezător că CD-ul va deveni cel mai ascultat produs media al verii. „Puteți deja să uitați de «Vara nu dorm», vom sparge toate topurile cu interceptările noastre. Mai ales că nu avem rivali pe nișa noastră, succesul produsului este garantat”, s-a lăudat Morar.

sursa: timesnewroman.ro

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares