Când am aflat că l-au „ciugulit” pe Năstase și l-au dus la loc de odihnă, fără verdeață sau răcoare, am avut bănuiala că pe AN l-au ajuns „rugăciunile” yoghinilor lui Bivolaru, cu miile de ore de meditații, spirale, consacrări și ritualuri destinate “marelui om politic”.

Cu toții îl acuzam pe Adrian Năstase drept persoana ce a dat comanda politică pentru declanșarea dosarelor penale împotriva lui Gregorian Bivolaru și a MISA – pentru a acoperi prin perdeaua de fum mediatică, circul produs de cercetarea lui Miki Șpagă (din aceeași perioadă). Ca un făcut, de când au pus ochiu pe el zoghinii de la MISA, AN a mers din rău în mai rău. A pierdut Președenția, șefia partidului, și în final a ajuns la mititica.

Însă, acum deja bănuiala de “distrugere prin rugăciune” devine certitudine, căci ne putem întreba ce șanse ar fi existat ca și procurorul George Bălan să urmeze același traseu descendent pe care l-a cunoscut Adrian Năstase ?

 

George Bălan a fost personajul cheie (prim procurorul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București în 2004) din scandalul Bivolaru – MISA. Se pare că el a fost „omul din sistem” care a primit comanda politică de la AN, transpunând-o în percheziții televizate, cu declarații halucinante date presei (chiar de el personal !). Astăzi, marele dom` porcuror face bâldâbâc la DNA, portul fantomă al tuturor corăbiilor ce se scufundă la locuri răcoroase…

 

Ce șanse erau ca, la interval de mai puțin de o lună, doi dintre dușmanii lui Gregorian Bivolaru să cadă în groapa Justiției pe care au săpat-o altora ? Eu nu prea cred în coincidențe, motiv pentru care și fac publică o scrisoare adresată pesemne de un vajnic urmaș al lui GB, unuia care i-a făcut pagubă, furându-i bicicleta. Scrisoarea – afișată la vedere se încheie cu epocalele cuvinte, adresate hoțului: TE DISTRUG PRIN RUGĂCIUNE ! EU AM ATÂTA CREDINȚà 🙂

 

Mihai Rapcea

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares