Mi s-a reproșat de ctre unii cititori ai acestui blog, c n aceste momente tragice, cnd țara geme, euro crește, iar democrația este siluit, instituțiile statului cznd una dup alta sub asaltul abuzului de putere al USL-ului, eu scriu despre cai verzi pe pereți sau preiau articole despre vnt soare și cerul liber.

Am n plan s scriu pe multe subiecte, dar acum voi spune pe scurt, ce cred eu despre rzboiul vechii Securitți cu Traian Bsescu și forțele din afara Romniei care l mai susțin.

Eu am fost unul dintre cei care l-am votat pe Traian Bsescu la președenție. Nu pentru c am crezut n minciunile unui “președinte al tuturor romnilor”, ci ca o reacție mpotriva aroganței contracandidatului Adrian Nstase și a bandei de hoți numit PSD.

Aș fi vrut s am timpul necesar pentru a scrie un articol despre lucrurile bune și cele rele realizate pe timpul mandatului președintelui Traian Bsescu. Dintre toate plusurile, este unul care i spal – n ochii mei – aproape toate pcatele. Legea redobndirii cetțeniei romne. Spun aproape toate, cci de legea redobndirii cetțeniei se pare c au profitat mai mulți evrei dect romni moldoveni. ns esențial pentru mine este faptul c Bsescu a re-deschis drumul spre cas fraților noștri moldoveni de peste Prut.

ncetțenirea romnilor din afara granițelor este binele care spal n mare msur pcatele furtișagurilor lui Udrea, Cocoș, Blejnar & Compania. Au furat probabil la fel de mult pe ct ar fi furat și PSD-ul. Toți o ap și-un pmnt.

ns modul ordinar n care Ponta, Antonescu și ciracii lor USL-iși calc n picioare orice form democratic, dnd lovitur dup lovitur instituțiilor statului și organelor de drept pentru a-și consolida puterea, m ngrijoreaz. Acestor bolnavi de putere nu le pas c euro crește de la o zi la alta. Nu le pas c TEHNIC VORBIND, nu poți modifica o lege organic printr-o ordonanț de Guvern fr a nclca Constituția Romniei. Nu le pas c nu au avut motive TEMEINICE (nclcri ale atribuțiilor Președintelui) pentru suspendarea lui Bsescu. Trim sub domnia bunului plac al USL-iștilor nfometați de banul public, dup atta abstinenț politic.

Iar la vot, pe 29 voi vota MPOTRIVA DEMITERII lui Traian Bsescu. Nu pentru c m reprezint și cred n el, ci pentru a da un vot de blam PSD-ului care crede c am uitat și ne mai poate prosti nc o dat. Un vot mpotriva demiterii lui Bsescu m va face s dorm liniștit, știind c Nstase nu va fi grațiat, c ceilalți hoți din PSD cu dosare penale grele vor fi judecați și condamnați pentru hoțiile lor.

Mi-aș dori ca aceeași justiție s se fac și n partea PDL-ului, s o vd pe madam Udrea rspunznd penal așa… mcar un pic. Dar probabil c simțul artistic al lui Bsescu ar fi lezat de o asemenea imagine, gsind c nu prea se asorteaz geanta lui Nuțzi Louis Vuitton cu ctușele marca Trgșor…

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares