:Happy-Grin:

Un nou scandal provocat de compatrioții plecați peste hotare! Autoritățile franceze se plâng că țara lor a fost invadată de români veniți la plagiat! Guvernul de la Paris a decis deja să le dea câte 300 de euro și să-i suie în primul avion către România, cu condiția să nu se mai întoarcă niciodată. Nu e însă atât de simplu, deoarece mulți dintre doctoranzii și masteranzii români prinși la plagiat în Franța nu au deloc acte de studii și în multe cazuri nu știu nicio limbă străină, în schimb dorm prin biblioteci pretinzând că ar studia.

Marile orașe din Franța au fost invadate de ei, practic au format o adevărată lume academică interlopă, rețele de furt intelectual”, spune ministrul de interne francez. “Te urci cu o lucrare de doctorat originală în metrou și când cobori nu mai ai nici notele de subsol, nici bibliografia pentru că ți le-au furat românii.

Deja presa din Hexagon îi ironizează pe compatrioții noștri plecați la plagiat, prezentând imagini în care aceștia cerșesc un referat de doctorat cu textul clasic “Suntem șapte masteranzi acasaă, coordonatorul nostru de doctorat a murit, xerox-ul de la facultate e stricat  și avem susținerea tezei mâine!”

sursa: timesnewroman.ro

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares