Compania american Medical Marijuana, care produce i comercializeaz produse care au la baz cnepa i canabisul, a anunat c se extinde i pe piaa european prin deschiderea unui birou la Bucureti.

Medical MarijuanaInc. a format compania Canipa Holdings, care se va ocupa de lansarea i distribuia produselor companiei n Europa. De acest lucru se va ocupa echipa care va lucra la Bucureti. Canipa Holdings i va concentra eforturile pentru a obine aprobri europene pentru produse, dar i pentru marketarea ntregului portofoliu alMedical Marijuana.

Canipa Holdingsse afl n prezent n discuii cuautoritile europenede sntate pentru obinerea aprobrilor preliminarii n urmtoarele 60 de zile. Aprobrile finale sunt estimate a fi obinute n 90 de zile. Odat obinute aprobrile, produsele companiei vor fi vnduteprin parteneriate de distribuien rile membre ale Uniunii Europene.

De asemenea, compania anticipeaz c va obine aprobri i pentrualte state din Europa, precum Albania, Andorra, Armenia, Moldova, Monaco, Rusia, Ucraina i Norvegia.

„Acesta este un pas important pentru Medical Marijuana. Am petrecut ani pentru dezvoltarea portofoliului nostru de produse i pentru construirea unei reele de distribuie. Odat cu aprobrile din statele UE, produsele noastre vor ajunge la milioane denoi clieni”, a declarat Michael Llamas, preedintele Medical Marijuana.

Ce produse comercializeaz Medical Marijuana

CanChew Biotech este folosit ntratarea dureriii a altor probleme medicale cu ajutorul gumei de mestecat, ce are la baz produse medicale din canabis i canabinoide.Produsele de wellnespe baz de cnep, buturi cuinfuzii de cnepsau capsule de cnep sunt alte produse care fac parte din portofoliul companiei.

Medical Marijuana este prima companie care a primit acordul legal pe piaa produselor de cnep i a marijuanei medicinale. Compania este format dintr-un portofoliu diversificat de produse, servicii, tehnologie i afaceri axate exclusiv peindustria de cnep i canabis.

sursa: economica.rtv.net

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.