Compania americană Medical Marijuana, care produce și comercializează produse care au la bază cânepa și canabisul, a anunțat că se extinde și pe piața europeană prin deschiderea unui birou la București.

Medical Marijuana Inc. a format compania Canipa Holdings, care se va ocupa de lansarea și distribuția produselor companiei în Europa. De acest lucru se va ocupa echipa care va lucra la București. Canipa Holdings își va concentra eforturile pentru a obține aprobări europene pentru produse, dar și pentru marketarea întregului portofoliu al Medical Marijuana.

Canipa Holdings se află în prezent în discuții cu autoritățile europene de sănătate pentru obținerea aprobărilor preliminarii în următoarele 60 de zile. Aprobările finale sunt estimate a fi obținute în 90 de zile. Odată obținute aprobările, produsele companiei vor fi vândute prin parteneriate de distribuție în țările membre ale Uniunii Europene.

De asemenea, compania anticipează că va obține aprobări și pentru alte state din Europa, precum Albania, Andorra, Armenia, Moldova, Monaco, Rusia, Ucraina și Norvegia.

 „Acesta este un pas important pentru Medical Marijuana. Am petrecut ani pentru dezvoltarea portofoliului nostru de produse și pentru construirea unei rețele de distribuție. Odată cu aprobările din statele UE, produsele noastre vor ajunge la milioane de noi clienți”, a declarat Michael Llamas, președintele Medical Marijuana.

Ce produse comercializează Medical Marijuana

CanChew Biotech este folosit în tratarea durerii și a altor probleme medicale cu ajutorul gumei de mestecat, ce are la bază produse medicale din canabis și canabinoide. Produsele de wellnes pe bază de cânepă, băuturi cu infuzii de cânepă sau capsule de cânepă sunt alte produse care fac parte din portofoliul companiei.

Medical Marijuana este prima companie care a primit acordul legal pe piața produselor de cânepă și a marijuanei medicinale. Compania este formată dintr-un portofoliu diversificat de produse, servicii, tehnologie și afaceri axate exclusiv pe industria de cânepă și canabis.

sursa: economica.rtv.net

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares