A-fost-descoperit-singurul-roman-care-nu-are-o-parere-despre-suspendarea-lui-BasescuDescoperirea a fost făcută de reporterii de la Jurnalul, alertați de câțiva vecini care au încercat să intre în vorbă cu omul, un bucureștean de aproximativ 45 de ani. Jurnaliștii spun că nu le-a venit să creadă când bărbatul le-a spus că nu prea se pricepe la politică, deci preferă să nu aibă o opinie în acest sens.

Relatează unul dintre reporteri: “I-am spus că totuși nu se poate să nu se bucure că-l dăm jos pe dictatorul Băsescu, a insistat că nu are toate datele problemei și habar nu are dacă e bine sau rău, dacă e dictator sau nu. I-am sunat imediat pe colegii de la Evenimentul Zilei, gândindu-ne că e de-al lor. Au venit și ei, l-au verificat – nu credea că democrația e în pericol sau că a fost o lovitură de stat, parcă era de pe altă lume”.

Ziariștii au verificat la Poliție datele bărbatului și au aflat că are antecedente: anul trecut a refuzat să se pronunțe asupra persoanei care ar trebui să aibă custodia Irinei Columbeanu iar acum doi ani nu a vrut să exprime o opinie asupra decesului Mădălinei Manole. Pe de altă parte, vecinii chestionați de reporteri spun că e un om liniștit, care nu face probleme nimănui, astfel încât îi trec cu vederea faptul că nu are opinii asupra acestor subiecte, chiar dacă și ei recunosc că în general un astfel de comportament îi deranjează.

sursa: timesnewsroman.ro

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares