A-fost-descoperit-singurul-roman-care-nu-are-o-parere-despre-suspendarea-lui-BasescuDescoperirea a fost fcut de reporterii de laJurnalul, alertai de civa vecini care au ncercat s intre n vorb cu omul, un bucuretean de aproximativ 45 de ani. Jurnalitii spun c nu le-a venit s cread cnd brbatul le-a spus c nu prea se pricepe la politic, deci prefer s nu aib o opinie n acest sens.

Relateaz unul dintre reporteri: “I-am spus c totui nu se poate s nu se bucure c-l dm jos pe dictatorul Bsescu, a insistat c nu are toate datele problemei i habar nu are dac e bine sau ru, dac e dictator sau nu. I-am sunat imediat pe colegii de laEvenimentul Zilei, gndindu-ne c e de-al lor. Au venit i ei, l-au verificat – nu credea c democraia e n pericol sau c a fost o lovitur de stat, parc era de pe alt lume”.

Ziaritii au verificat la Poliie datele brbatului i au aflat c are antecedente: anul trecut a refuzat s se pronune asupra persoanei care ar trebui s aib custodia Irinei Columbeanu iar acum doi ani nu a vrut s exprime o opinie asupra decesului Mdlinei Manole. Pe de alt parte, vecinii chestionai de reporteri spun c e un om linitit, care nu face probleme nimnui, astfel nct i trec cu vederea faptul c nu are opinii asupra acestor subiecte, chiar dac i ei recunosc c n general un astfel de comportament i deranjeaz.

sursa: timesnewsroman.ro

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.