MAI MULTE LIMBI, O SINGUR VOCE

“Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista … o religie, care va deveni obligatorie pentru toti.”Planul ocult de cucerire a Europei se desfasoara sub ochii nostrii si cu acceptul nostru.Al III-lea Razboi Mondial are loc chiar acum. Nu cu tunuri, ci cu vorbe. Nu cu armate ci cu asa zisii “politicieni” corupti.
Vrem sau nu, ne opunem sau nu, in final Europa va fi cucerita.

Ce se intampla? Ce reprezinta de fapt Uniunea Europeana?
Uniunea Europeana este un proiect conceput inca de la inceputurile sale ca promovand interesele unei elite industrial/financiare in asa fel incit sa “scape” de sub controlul national. Ideea fundamentala a Comunitatii Europene a fost sa se erodeze puterea si autoritatea statelor nationale tocmai pentru a se da friu liber acestor interese industrial-financiare.

In anii 1980 Consiliul Europei a pus in circulatie un afis interesant, infatisand Turnul Babel (reprodus dupa o pictura din 1563 a pictorului flamand Peter Brueghel cel Batran). O macara in jurul careia se vad niste muncitori, stelele Uniunii Europene precum si sloganul“Mai multe limbi, o singura voce”, completeaza imaginea.

Semnificatia este cat se poate de clara:construirea unui nou turn Babel a inceput in forta.
Babel era un oraș unde ntreaga omenire era unit, toți oamenii vorbind o singur limb. Turnul Babel nu era construit pentru a aduce slav lui Dumnezeu, ci era dedicat unei religii false.
ns Dumnezeu, (scris n ebraic YHWH; tradus n romn ca Yahweh, Iehova, sau cel mai adesea, Domnul), vznd c oamenii pctuiau mpotriva lui, le-a ncurcat limbile și a mprștiat oamenii pe tot Pmntul).
Turnul EuroBabel cum a fost supranumit, chiar a fost construit la Strasbourg si in el se gaseste acum Parlamentul Europei, Cladirea a fost inaugurata in 1999.

Edificiul din Strasbourg este locul si unui alt simbol pagan adoptat de UE, pe unul din peretii interiori fiind zugravita rapirea Europei de catre Zeus.

Potrivit legendei grecesti, Zeus a dorit sa se infrupte din nurii printese feniciene Europa. Ca sa ii intre in gratii, el s-a transformat intr-un taur de o frumusete rapitoare si a ingenuncheat la picioarele tinerei. Aceasta s-a urcat pe taur, care a plonjat in apa, a inotat pana in insula Creta, rapind-o pe frumoasa printesa.

 

 

“Cine nu-și cunoaște istoria, risc s o repete”.

Pentru cei avizați, actualitatea clasicului dicton sare n ochi atunci cnd privim similitudinile dintre mitul fondator al Europei și nașterea modern a Uniunii Europene. Potrivit legendei, acum 4500 de ani, minciuna, seducția și violul au fost armele folosite de Zeus, travestit ntr-un taur alb, pentru a pune mna pe frumoasa prințes fenician Europa. Astzi, aceleași metode – secretomania, dirijismul dim umbr și violul conștiințelor-, sunt utilizate de “arhitecții” proiectului european pentru a ispiti un ntreg continent și a-l face s cad n brațele celui care va fi echivalentul contemporan al tatlui pgn al zeilor antici.
Semnificatia statuii este urmatoarea:
– populatia vede o Europa frumoasa si mandra calare pe un taur puternic (o economie puternica).
– de fapt taurul il reprezinta pe ZEUS (masonii) care prin minciuna si inselatorie pun mana pe Europa si o rapesc. De mentionat faptul ca Europa s-a lasat pacalita si de buna voie s-a urcat pe taur (tarile Europei de buna voie au intrat in comunitate).
UE, cel mai “grandios” și mai “democratic” proiect din istoria modern a omenirii, așa cum este caracterizat de liderii continentului, e n realitate opera unei elite oculte, care a construit pas cu pas, din umbr, edificiul european.

Scena seducerii este pictata si la Bruxelles, pe bolta celuilalt sediu al Parlamentului European, pe o suprafata de trei ori mai mare decat marimea naturala a personajelor. Mai mult, europenii care viziteaza capitala UE se pot “delecta” privind statuia plasata chiar in fata sediului Consiliului Europei, in care Europa este infatisata calarind taurul zeiesc.
Acest simbol este reprodus si pe timbre, cum a fost cel emis cu ocazia alegerilor parlamentare din Marea Britanie, in 1979, sau pe moneda euro comemorative pusa in circulatie in Italia, unde Europa, asezata pe taur, este reprezentata tinand in mana un stilou si Constitutia Europeana. Nici nu se putea gasi ceva mai “sugestiv”.

DEJA TOATE ACESTEA SE INTAMPLA

Europa nu a putut fi cucerita prin razboi dar va fi cucerita prin mijloace economice si financiare.
Enorma presiune financiara la care este supusa Romania in momentul de fata nu are alt scop decat cucerirea ei.
Cand nu mai ai frontiere, nu mai ai moneda nationala, nu mai ai armata, ti-au distrus industria si agricultura, sistemul de invatamant si de sanatate, ti s-au furat toate resursele si esti obligat sa te supui legilor comunitatii europene, esti deja cucerit.
Traian Basescu stia acest lucru in momentul cand Romania semna acordul cu FMI. In mai 2010 referindu-se la programul FMI, Basescu declara: “Traian Bsescu: Acest program ne menține suveranitatea. Țrile care sunt n mare dificultate financiar, cedeaz mare parte din suveranitate.”
In iulie 2010 “Angela Merkel propune ca tarile membre UE care fac excese bugetare sa-si piarda suveranitatea.”
Deci intai ne indatoreaza prin acordul cu FMI fluturand ideea ca luam imprumut ca sa putem plati pensiile si apoi ne preiau suveranitatea si tara va fi practic condusa de “investitorii care vor cumpara obligatiunile statului respectiv”.
Ce va urma? Putem sa ne dam seama din declaratia lui Rocco Buttiglione, fost candidat nominalizat de presedintele Comisiei Europene:
“Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista … o religie, care va deveni obligatorie pentru toti.”
SISTEMUL este atat de bine conceput incat s-a gandit si la cei saraci, la CEI CE VOR SA SE REFUGIEZE in paduri, sa evadeze si sa fuga de controlul total. Astfel LEGEA 171/2010: prevede ca nu doar copacii sunt ai statului in PADURI ci si ciupercile, murele, perele padurete, plantele medicinale, peste din apele de munte, din crescatorii, balti si iazuri din fondul forestieretc, rasina, etc., iar recoltarea lor constituie contraventie si se pedepseste. (Vezi Legea 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, publicata in Monitorul Oficial 513 din 23 iulie 2010).
– Va urma desfintarea parlamentelor nationale, desfintarea functiei de sef al statului (probabil vor mai fi 1 sau 2 alegeri prezidentiale si gata).
– Va exista un singur parlament, cel european si un singur presedinte al Europei.
– La noi va fi numit probabil un guvernator, iar tara va ajunge o anexa a marilor puteri.
– Pentru ca suveranitatea tarii sa poata fi transferata cat mai usor catre cei ce vor conduce in final intreaga lume, este necesar ca statul sa fie cat mai suplu iar functiile lui sa fie reduse la minim. De aceea e nevoie de concedieri masive in sistemul bugetar, de vanzarea tuturor activelor de stat si desfintarea serviciilor publice, invatamant, sanatate, etc.
Toti conducatorii pe care i-am avut de la asa zisa Revolutie incoace ne-au tradat si ne-au vandut.
Argumente referitoare la cele prezentate mai sus incep sa vina din ce in ce mai multe si intr-un ritm accelerat, ceea ce inseamna ca am intrat deja in zona periculoasa in care destinele noastre ale fiecaruia vor fi pentru un timp in mana celor care fac aceste jocuri si noi nu avem cum interveni.
Trecerea aceasta fortata prin tumultul istoric pe care il traim se va lasa si cu victime colaterale, asa ca cine rezista si scapa e bine, iar cine nu…asta e…
Lupta impotriva populatiei se duce pe toate planurile: religios, politic, economic, financiar, social, cultural, mediatic, medical.
Scopul final este reducerea populatiei globului sau inrobirea ei, eliminarea clasei de mijloc (va exista doar un grup elitist de bogati care vor conduce lumea si restul popuatiei vor fi saraci si supusi) si instaurarea Noii Ordine Mondiale in care un Guvern Mondial unic va conduce si controla toata planeta.

In mod normal informatiile probate si argumentate, prezentate mai sus, precum si o multime de alte informatii de acest tip, ar trebui sa reprezinte stiri de prima mana pentru mass-media. Si totusi televiziunile si presa in general nu sufla o vorba despre aceste lucruri. Nici macar sa fie prezentate ca fapt divers sau curiozitati. Nu v-ati intrebat de ce?

Populația este masiv dezinformat prin mass-media.
Niciodata nu o sa aflati aceste lucruri privind la televizor.

Intemeierea Uniunii Europene prin frauda.

Actul de ntemeiere al Uniunii Europene s-a bazat pe o fraud grosolan, fiind una dintre cele mai mari operațiuni de manipulare colectiv din istoria omenirii.
Tratatul de la Roma, semnat n urm cu o jumtate de secol, a fost de fapt un document cu pagini goale, parafat cu mare pomp de lideri care au interpretat magistral commedia dell’ arte pus n scen n capitala Italiei.
Dezvluirile șocante fcute de unul dintre protagoniștii ceremoniei desfșurate la 25 martie, 1957, au confirmat cele mai sumbre temeri ale celor ce vd n proiectul construcției europene materializarea unei utopii pentru subiecții expuși consecințelor acesteia.
Existența attor momente controversate n procesul de constituire a Uniunii Europene, marcat de la punctul zero și pn n prezent de fraude, conspiraționism și eludarea regulilor democratice naște n mod legitim urmtoarea ntrebare: ce forțe se afl la crma proiectului UE și ce scopuri sunt urmrite?
Un posibil rspuns la aceast ntrebare este dat de prestigiosul istoric Csar Vidal, potrivit cruia, pentru a nțelege ce se ntmpl n Europa trebuie luat n considerație fenomenul francmasoneriei. n cartea “Masonii: Istoria celei mai puternice societți secrete”, aprut la editura Planeta, 2005, Vidal documenteaz rolul discret dar imens jucat de francmasoni n formarea Uniunii Europene.
Spre exemplu, istoricul spaniol afirm c “proiectul Constituției Europene a fost elaborat de un francmason, Valry Giscard D’Estaing” (fost președinte al Franței n perioada 1974-1981, președintele Convenției Europene care a redactat textul tratatului constituțional – n.a.), c “masonii controleaz Internaționala Socialist și s-au nfiltrat puternic n partidele de dreapta” și c aceștia exercit “o influenț masiv n lumea comunicațiilor și n special n educație, justiție și forțele armate.”
Referirile privind rolul jucat de Valery Giscard d’Estaing n geneza tratatului UE și-au gsit o confirmare si n mrturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. ntr-o alocuțiune rostit n acest an la Bruxelles, Bukovsky a dezvluit c, n ianuarie 1989, o delegație aComisiei Trilaterale(organizație privat care grupeaz aproximativ 300-350 dintre cei mai influenți lideri politici și economici ai planetei), format din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-președintele francez Valry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller și fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a ntlnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge c URSS trebuie s se integreze n marile instituții financiare ale lumii, GATT, FMI și Banca Mondial.
Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvntul și i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule președinte, nu pot s v spun exact cnd se va ntmpla – probabil ntr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal și trebuie s v pregtiți pentru aceasta.” Bukovsky nu și-a putut reține uimirea faț de capacitțile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se ntmpla n ianuarie 1989, ntr-o vreme n care tratatul de la Mastricht din 1992 nici mcar nu fusese schițat. Cum de știa Giscard d’Estaing ce se va ntmpla n urmtorii 15 ani? Și, surpriz, surpriz, cum de a devenit autorul constituției europene n 2002-2003? Iat o ntrebare foarte bun. Miroase a conspirație, nu-i așa?”
n toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politic european.
Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de președintele Comisiei Europene, Jos Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiției, Libertții și Securitții, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv c este mult prea conservator.
n viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialiști și ecologiști, “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmația fcut n cadrul audierilor cum c homosexualitatea este un pcat. Confruntat cu opoziția furibund a majoritții Parlamentului European, care a amenințat cu un vot de blam la adresa ntregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. n locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, și se prea c toate controversele vor fi date repede uitrii.
nainte ns de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzndu-l pe nlocuitorul su de apartenenț la o societate secret. n momentul felicitrii pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicanul creștin-democrat a afirmat:” Sper ca audierile lui s mearg bine și nimeni s nu l ntrebe dac este francmason. Dac vor face aceasta nu va fi dect repetarea aceleiași injustiții care mi s-a fcut si mie”.
Ulterior, n cadrul unei dezbateri desfșurate la Milano, Buttiglione a spus c principiul dup care funcționeaz instituțiile europene este“Afar cu creștinii, nuntru cu francmasonii”.
Declarațiile lui Buttiglione au atins un subiect tabu n mass-media oficial, deși la nivelul elitelor politico-economico-financiare acesta face parte din categoria“secretul lui Polichinelle”,adic a acelor realitți pe care toat lumea le cunoaște, dar aproape nimeni nu vorbește n public despre ele.
Cu alte cuvinte, marea “tain” a procesului de construcție a Europei Unificate este paternitatea sa masonic, recunoscut cu mndrie chiar de arhitecții din umbr ai edificiului UE.
n schimb, la nivelul maselor, crora li se inculc versiunea originii postbelice a UE, se cunosc prea puține despre faptul c proiectul Europei unite dateaz nc de la mijlocul secolului XIX.

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares