Mulți mă întreabă. Și mă mai întreabă de ce nu mai scriu pe subiectul ăsta. Răspunsul e unul simplu. Am scris ce era de scris. Cine are ochi să citească și minte să înțeleagă, nu are nevoie de romane foiletoane și de bătut apa în piuă mereu pe aceleași lucruri.

Ba mai mult, de unde înainte eram acuzați și eu și intenselight, că scriem la comandă, că suntem plătiți pentru asta de sirviciile secrete, acu s-a dat în extrema cealaltă. Sunt cititori care ne acuză că am dat-o la pace cu Bivolaru, că ni s-a cumpărat tăcerea, etc., o dovadă în acest sens fiind – în opinia lor, faptul că articolele calomnioase la adresa avo-cățelului Rapcea (vorbesc la persoana a 3-a pentru că nu mă regăsesc în acele abjecții penibile) – au fost scoase de pe yogaesoteric, dovadă supremă – în ochii unora, că am dat-o la pace cu Grieg.

Pentru a pune capăt acestor neânțelegeri, rog conducerea MISA din Montmartre să dea dispoziție să fiu afișat din nou în celebra casetuță violet de pe prima pagină de pe yogaesoteric, fie cu vechile articole, fie cu unul nou, mai penibil. Ce dreaq, mă oameni buni, vreți să creadă lumea că m-am întors la MISA ?!

Altfel, se vorbește că azi, 31.07.2012 pe la orele 21.30, MISA va da drumul la un post TV online, unde o să poată porcăi și ea, după sistemul OTV-ului. Ajunge cu frustrarea de a fi mereu țintă mediatică ! Ia să devină și ei moguli de presă (că tot e gratis netu !), nu ?

Deloc întâmplător, transmisia se va face dintr-o garsonieră – ca și cea a lui Dan Senzaționalescu de la începuturile DD-TV-ului, și va purta numele… semnificativ de MISA Senzațional TV ! Cu deosebirea că noul Dan Senzaționalescu nu va fi un Diaconescu ci un… Bozărescu.

Cică emisiunea de diseară va începe cu abureli pe teme extraterestre, ținute de Dan Bozaru (compozitor si autor al seriei de articole “Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii“) şi Mihai Stoian (probabil pe problemele de sex în grup cu alte civilizații extraterestre).

Personal, eu aș fi preferat o emisiune pe tema plagiatului cărții Doamna Miracolului, sau pe tema plagiatului cursurilor de yoga, că tot e la modă și în sferele înalte ale politicii tema plagiatului 🙂

În rest, se aude că prin ashramuri situația economică s-a deteriorat, au apă și curent ca pe vremea Împușcatului, doar câteva ore pe zi, ba le mai cere să și plătească la întreținere, chiar dacă au normă de karma yoga (ceea ce pe vremea mea, nu era valabil decât pentru cei fără ky).

Drept consolare pentru ashramiștii prost hrăniți și fără un chior în buzunar, GB l-a transformat pe micul Ponta al cursurilor de yoga (Dany Bozaru) din compozitor și compilator al cursurilor de yoga, în autoritate pe probleme de extratereștri și etica intervenției extraterestre pe Pământ.

Cică umblă zvonu prin ashramuri că atunci când vor coborî extratereștrii pe planeta noastră, o să dea cu reptilienii și masonii de pământ, iar pe yoghinii din ashramuri o să îi răsplătească cu câte o vilă, o mașină și o rentă pe viață de 1000 de euro, pe cap de ashramist, pentru lipsurile și suferințele îndurate cu atâta stoicism (a se citi prostie) în ashramuri !

Ce e mișto în toată povestea asta este naivitatea unora, nesfîrșită (ca și prostia)  care cred și iar cred toate gogoșile. Țin minte că acu 10-15 ani se bătea monedă pe a doua venire a Mântuitorului Iisus Hristos, care urma să calce direct în sala de curs de la Pipera și să se îmbrățișeze frățește cu Grieg, recunoscându-i astfel meritele de Salvator Planetar al Umanității. Ei bine, se pare că iisus are treabă pe altundeva, sau cert e că întârzie să facă gestul prietenos față de MISA, așa că au dat-o pe extratereștrii benefici, că tot sunt colea, la îndemână, într-un colț al Galaxiei Gutemberg (secțiunea SF).

Dacă televiziunea senzațională marca MISA e cu intervenții în direct sau întrebări de la cititori, am și eu câteva întrebări micuțe-micuțe – și extrem de naive – pentru ilustrul necunoscut Dany Bozaru, specialistul suprem în probleme de noetică extraterestră:

Se acceptă doar răspunsuri ferme și clare, cu DA SAU NU (exclusă vrăjeala cu aluzii fine și ambiguități din colțu gurii):

-          ați fost vreodată PERSONAL pe o navă extraterestră ?  DA sau NU ?

-          ați cunoscut vreodată personal, în carne și oase UN EXTRATERSTRU (alienații de la MISA nu se pun) ? DA sau NU ?

-          Ați comunicat vreodată direct cu un extraterestru (derapajele imaginative și “telepatice” nu se pun) ? DA sau NU ?

-          Sunteți în legătură (pe email, telefonic sau prin alte soluții tehnice – ecluse din nou fanteziile specialitatea Spitaulului 9) cu ceva Consilii Ecumenice Extraterestre ? DA sau NU ?

 

Dacă răspunsurile sunt NU, sau nu există, cred că nu are sens să pierd timpul diseară (sau în orice altă seară) cu gogoșile senzaționaliste de pe noul OTV misan. Prefer să o caut pe Elodia în continuare pe OTV, împreună cu “viitorul președinte al tuturor românilor”, DD. Apropos, sper că nu aveți același target mediatic, nu ? Nu de alta, dar Dan Diaconescu nu suportă concurența…

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares