Aș vrea să vreau să mă uit la Olimpiadă, dar nu vreau. E prea plictisitoare. În afră de volei pe plajă, care ar fi un sport interesant într-o epocă în care n-ar fi pornografia gratis pe net, la restul nu m-aș uita decât dacă mi-ar exploda calculatorul și n-aș prinde decât tvr1.

Însă am niște idei cum am putea modifica niște sporturi clasice și anoste să le facem interesante. Care organizeaza olimpiada din 2016, sunteti liberi sa-mi furati ideile.

Hochei pe iarbă – Anost. Complet anost. Cine are chef de hochei pe iarba? Să fie transformat în hochei pe LSD. Ăla sport la care m-aș uita cu plăcere.

Gimnastică– Îmi place ideea, dar gimnaștii sunt prea buni la gimnastică. E plictisitor să te uiți la oameni care-s buni la ce fac. Să se facă gimnastică – categoria grea, unde toți concurenții să aibă peste 150 de kile. Să văd cum se îndoaie calul cu mânere.

Ciclism – monociclism. Monociclul se pișă pe bicicletă din toate direcțiile. Sigur, merge mai încet și e mai instabil. Tocmai de-aia e interesant. Bonus, toți concurenții la monociclu să fie obligați să poarte monoclu.

Echitație – Prea homo. Mult prea homo. Singurul sport fain cu cai e rodeo. RODEO, COAIE! Nu?

Tir cu arcul – am să arunc o idee, poate se lipește: pitici cu ținte pe spate care aleargă de colo până colo.

Tenis de masă – cel mai plictisitor sport din istorie. Nu mi se pare că are miză. Dacă le-ar da o grenadă fără cui în loc de minge, ar avea o miză. O miză la care m-aș uita.

400 de metri garduri – gardurile sa intre si sa iasa din pamant aleator. In timpul probei sa cante melodia aia de la super mario – tam tam tam tararara, tararara rara rararara dubidu bi dum du biduu dip dip dip.

Înot sincron: să nu aibă voie oamenii care știu să înoate. Să fie papitant. Să se zbată sincron în timp ce testează apa cu plămânul.

Lupte greco romane – lupte greco-romantice . Mai exact, concurenții să încerce să se violeze reciproc. Care a penetrat primul un orificiu, câștigă.

Canotaj – gaură de un centimetru în diametru în mijlocul bărcii. Sunt prea mulți oameni acolo. Jumătate să arunce apă peste bord să nu transforme canoele în submarin.

Judo – cea mai homo artă marțială. Un fel de sumo penru slăbani. Să fie înlocuit cu ninjutsu.

Polo – piscină de 10 ori mai mare, din când în când să fie aruncat cu macaraua în ea un Volkswagen Polo, cine nu se ferește, o belește.

4000 de metri obstacole. Să apară și obstacole psihologice pe traseu gen părinți dezamăgiți, prima prietenă care ți-a dat papucii, o bunică care arată publicului poze cu tine dezbrăcat de cînd erai mic, etc.

Marș – cel mai dubios sport din istorie. Îmi place. Dar nu-mi place numele. E o problemă de marketing. Ar trebui să fie schimbat în ce e mai exact sportul: mers super retardat. Proba de mers super retardat 20 de km. Să dea și puncte pentru stil totuși. Cu cât ai mersul mai retardat, cu atât îți taie mai mult din timpul final.

Gata, m-am plictisit.

sursa: piticigratis.com

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares