Aș vrea s vreau s m uit la Olimpiad, dar nu vreau. E prea plictisitoare. n afr de volei pe plaj, care ar fi un sport interesant ntr-o epoc n care n-ar fi pornografia gratis pe net, la restul nu m-aș uita dect dac mi-ar exploda calculatorul și n-aș prinde dect tvr1.

ns am niște idei cum am putea modifica niște sporturi clasice și anoste s le facem interesante. Care organizeaza olimpiada din 2016, sunteti liberi sa-mi furati ideile.

Hochei pe iarb – Anost. Complet anost. Cine are chef de hochei pe iarba? S fie transformat n hochei pe LSD. la sport la care m-aș uita cu plcere.

Gimnastic– mi place ideea, dar gimnaștii sunt prea buni la gimnastic. E plictisitor s te uiți la oameni care-s buni la ce fac. S se fac gimnastic – categoria grea, unde toți concurenții s aib peste 150 de kile. S vd cum se ndoaie calul cu mnere.

Ciclism – monociclism. Monociclul se piș pe biciclet din toate direcțiile. Sigur, merge mai ncet și e mai instabil. Tocmai de-aia e interesant. Bonus, toți concurenții la monociclu s fie obligați s poarte monoclu.

Echitație – Prea homo. Mult prea homo. Singurul sport fain cu cai e rodeo. RODEO, COAIE! Nu?

Tir cu arcul – am s arunc o idee, poate se lipește: pitici cu ținte pe spate care alearg de colo pn colo.

Tenis de mas – cel mai plictisitor sport din istorie. Nu mi se pare c are miz. Dac le-ar da o grenad fr cui n loc de minge, ar avea o miz. O miz la care m-aș uita.

400 de metri garduri – gardurile sa intre si sa iasa din pamant aleator. In timpul probei sa cante melodia aia de la super mario – tam tam tam tararara, tararara rara rararara dubidu bi dum du biduu dip dip dip.

not sincron: s nu aib voie oamenii care știu s noate. S fie papitant. S se zbat sincron n timp ce testeaz apa cu plmnul.

Lupte greco romane – lupte greco-romantice . Mai exact, concurenții s ncerce s se violeze reciproc. Care a penetrat primul un orificiu, cștig.

Canotaj – gaur de un centimetru n diametru n mijlocul brcii. Sunt prea mulți oameni acolo. Jumtate s arunce ap peste bord s nu transforme canoele n submarin.

Judo – cea mai homo art marțial. Un fel de sumo penru slbani. S fie nlocuit cu ninjutsu.

Polo – piscin de 10 ori mai mare, din cnd n cnd s fie aruncat cu macaraua n ea un Volkswagen Polo, cine nu se ferește, o belește.

4000 de metri obstacole. S apar și obstacole psihologice pe traseu gen prinți dezamgiți, prima prieten care ți-a dat papucii, o bunic care arat publicului poze cu tine dezbrcat de cnd erai mic, etc.

Marș – cel mai dubios sport din istorie. mi place. Dar nu-mi place numele. E o problem de marketing. Ar trebui s fie schimbat n ce e mai exact sportul: mers super retardat. Proba de mers super retardat 20 de km. S dea și puncte pentru stil totuși. Cu ct ai mersul mai retardat, cu att ți taie mai mult din timpul final.

Gata, m-am plictisit.

sursa: piticigratis.com

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *