UE-ne-sfatuieste-Ignorati-i-pe-politicieni-deoarece-asa-poate-se-supara-si-pleacaCriza politică din țara noastră i-a convins pe oficialii Uniunii Europene că trebuie să ne ajute, măcar și cu un sfat! Cel mai recent mesaj primit de la Bruxelles îi învață pe români cum să treacă peste conflictul dintre președinte și premier: “Ignorați-i. Dacă vedeți un politician, nu-l băgați în seamă, încercați să vă prefaceți că nu există. O să plângă, o să dea din picioare, o să se dea cu fundul de pământ dar după 10-20 de minute o să vedeți că se plictisește sau se supără și pleacă.

Oficialii UE ne mai dau și alte recomandări: “Dacă un politician se apropie de dumneavoastră, nu faceți pe mortul, fiindcă asta nu-l va împiedica să vă ceară votul. Dacă începe un discurs despre democrație sau statul de drept, vorbiți mai tare decât el ca să-l acoperiți și dacă nici așa nu tace, astupați-vă urechile cu ce găsiți la îndemână. Oricât de convingător ar fi, nu îi dați votul, pentru că așa nu faceți decât să încurajați politica, cu rezultatele deja cunoscute.

În același sens, surse de la Bruxelles spun că România are mari șanse ca în 2015 să intre în spațiul Schengen cu condiția să ne rezolvăm problemele cu politicienii, care sunt practic o pată neagră pe obrazul țării noastre.

sursa: timesnewsroman.ro

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares