Antibioticele ingrasa si iti distrug sistemul imunitar
Organismul uman devine gazda a din ce in ce mai multebacterii, lucru care nu este neaparat negativ, dupa cum declara specialistii.

Acestea mentin un echilibru, ajuta oamenii sa slabeasca si ii feresc pe copii de eczeme si alte probleme desanatate. In cazul consumului excesiv si necontrolat de antibiotice, conformDaily Mail, aceste microorganisme devin rezistente si periculoase. In plus, apar si alte dezechilibre in corp.

Dr. Zhao Liping a inceput sa analizeze problemele legate de flora intestinala si bacteriile gazduite de acestea. In 2006 el s-a imbolnavit si s-a si ingrasat considerabil. A inceput sa analizeze mostre de fecale si a descoperit ca avea un nivel scazut de F.Prausnitzii, un microb care a dovedit in testele pe cobai ca ajuta la mentinerea unei greutati corporale mici.

S-a hotarat sa consumealimentecare sa incurajeze repopularea florei intestinale, adaugand pepene amar sicerealeintegrale indieta, in curand incepand sa scape de kilogramele in plus si crescandu-si nivelul de F.Prausnitzii pana la 14,4%, asa cum este si sanatos.

Probioticele sunt extrem de importante in orice alimentatie, ajutand la prevenirea bolilor si a ingrasarii. Cercetatorii de la Universitatea Swansea au administrat fie un medicamentplacebofie o marca normala, comerciala, de probiotice, unui numar de 450 de mame timp de 3 luni, in ultimele luni desarcinasi, apoi, in primele 6 luni deviataale copiilor.

Dupa 2 ani, riscul micutilor de a dezvolta eczeme era cu 60% mai scazut in cazul celor cu probiotice.

Chiar si H.pylori poate avea un rol bun in intestine, controland grelina, care este hormonul foamei. Copiii care primesc o multime de antibiotice au un risc mare de a deveni obezi. Ei mai pot dezvolta si probleme la nivelul plamanilor si infectii grave.

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares